Såld

Renoverad 3:a med öppen planlösning!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Våning
  2 av 2
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  85 m²
 • Avgift
  5 000 kr/mån
  inkl. Värme, kallvatten, kabel-TV, internet

Kliv in i denna trevligt renoverade trea med inglasad balkong i sydväst läge. Tilltalande och social planlösning med vackert ljusinsläpp som flödar genom lägenheten och genomgående stilrena ytskikt. I harmoni disponeras köket med öppet läge mot vardagsrum och matplats. Två stora och bra sovrum med goda ytor för större möblemang och förråd. Badrum med glasdörrar, nytt handfat och framdraget för tvättmaskin till höger.

Mycket stabil och välskött bostadsrättsförening med fina gemensamhetsutrymmen så som övernattningsrum, samlingslokal och servicehus med tvättstuga. Garageplats finns att hyra 260kr/mån, P-plats med motorvärmare 180 kr/mån, separat kö. Alla som bor i föreningen har rätt till en p-plats. Här bor ni bekvämt nära matbutiker, goda busskommunikationer och ett stenkast till förskola/skola. Välkommen!

Mäklare

Ansvarig mäklare Anton Westman

Fastighetsmäklare
Anton Westman
5,0 / 5 3 omdömen från Hittamäklare
Är det dags att sälja det älskade huset? Ett hus fullt av många minnen efter alla år som förflutit. Eller kanske fastigheten har varit i din ägo en kortare tid. Hur det än är så fattar du beslutet att ta steget - att kontakta mäklaren. Kanske för att värdera din bostad. Jag vet att det finns många känslor inblandade när det handlar om att lämna sin bostad och jag beaktar därför uppdraget med stor respekt. Det är viktigt att ha rätt kunskap när vi ska värdera din bostadsrätt, vid värdering av din villa eller överhuvudtaget, i den ganska komplicerade affär som ett ägarbyte av en fastighet innebär. Därför är jag övertygade om att jag är den fastighetsmäklare som du med förtroende kan vända dig till!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Västernorrland
Kommun Örnsköldsvik
Ort Örnsköldsvik
Område Örnsköldsvik
Adress Järvhagavägen 3B
891 61 Örnsköldsvik
Våning 2 av 2
Boarea (BOA) 85 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)
Månadsavgift 5 000 kr/mån
Ingår i avgiften

Värme, kallvatten, kabel-TV, internet

Karta