Såld

Välskött villa med separat 2-rumslägenhet!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1954
 • Rum
  7 rum
 • Boarea
  220 m²
 • Tomtareal/mark
  1 068 m²

Välskött villa med separat 2-rumslägenhet i Långviksmon, belägen vid Örnvägen 37. Här finns alla bekvämligheter du kan önska dig, inklusive en avkopplande relaxavdelning och ett helkaklat duschrum.

Denna charmiga villa har blivit omhändertagen med omsorg och kärlek. Här finner du en välskött bostad som utstrålar stil och komfort. Den generösa boytan erbjuder gott om utrymme för familjen att trivas och njuta av sina egna utrymmen.

Villan har ett stort dubbelgarage, perfekt för bilälskare och för den som behöver extra förvaringsutrymme. Här finns gott om plats för att skydda dina fordon och utrustning.

Läget är perfekt för den som älskar att spendera tid utomhus. Med närhet till en badplats kan du njuta av soliga dagar på stranden och förfriskande simturer. Omgiven av vacker natur erbjuder Långviksmon också möjligheter till avkopplande promenader och utomhusaktiviteter.

För de dagliga behoven finns en närbelägen affär som gör handling och ärenden enkla och bekväma. Gångavstånd till förskola.

En separat 2-rumslägenhet med egen ingång från suterrängen utgör en perfekt möjlighet för den som söker extra utrymme eller möjlighet till en hyresintäkt. Denna ljusa och välplanerade lägenhet erbjuder flexibilitet och självständighet.

Villan är utrustad med vattenburen värme som drivs av en miljövänlig pelletspanna. Detta ger en energieffektiv uppvärmningslösning och minskar din klimatpåverkan.

Örnvägen 37 erbjuder det bästa av både avkoppling, närhet till naturen och bekvämligheter. Missa inte chansen att äga denna fantastiska bostad i Långviksmon. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck alla fördelar med detta underbara hem.

Slutpris 650 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Joakim Norgren

Fastighetsmäklare/​kontorsägare
Joakim Norgren
Jag drivs av nöjda människor! Att skapa bästa möjliga förutsättningar för säljare och köpare är min drivkraft som mäklare. Nöjda kunder är mitt levebröd och glädje. Välkommen att bli en nöjd kund du med!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

 • Entrévåning

  Entrévåning

 • Övervåning

  Övervåning

 • Suterrängvåning

  Suterrängvåning

Fakta

Generell information

Län Västernorrland
Kommun Örnsköldsvik
Ort Långviksmon
Område Långviksmon
Adress Örnvägen 37
89791 Långviksmon
Slutpris 650 000 kr
Kontraktsdatum 2023-07-14
Boarea (BOA) 220 m²
Tomtareal/mark 1068 m²
Antal rum 7 (varav 4 sovrum)

Karta