Såld

Trevlig villa i Bredbyn med fem sovrum!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1984
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  155 m²
 • Tomtareal/mark
  999 m²

Välkomna till mysiga Bredbyn och denna 1 1/2 plans villa. Fastigheten erbjuder bland annat fem sovrum, renoverade badrum, rymligt trivsamt kök samt vardagsrum med stora sällskapsytor. Uppvärmningen sker via bergvärme och huset har även till- & frånlufts ventilation med frikyla. Tomten är välplanerad med buskar, potatisland och stora grönytor för lek och aktivitet. Till fastigheten hör även en gårdsstuga på ca 10 kvm och är beläget på husets framsida. Vid entrén finns ett vidbyggt varmgarage. Fiber indraget!

Mycket barnvänligt område med förskola och skola till årskurs 9. Bra bussförbindelse till och från centrala Örnsköldsvik. Ca 4 mil till centrala Örnsköldsvik.

Varmt välkomna att boka er visning redan idag!

Mäklare

Ansvarig mäklare Anton Westman

Fastighetsmäklare
Anton Westman
5,0 / 5 3 omdömen från Hittamäklare
Är det dags att sälja det älskade huset? Ett hus fullt av många minnen efter alla år som förflutit. Eller kanske fastigheten har varit i din ägo en kortare tid. Hur det än är så fattar du beslutet att ta steget - att kontakta mäklaren. Kanske för att värdera din bostad. Jag vet att det finns många känslor inblandade när det handlar om att lämna sin bostad och jag beaktar därför uppdraget med stor respekt. Det är viktigt att ha rätt kunskap när vi ska värdera din bostadsrätt, vid värdering av din villa eller överhuvudtaget, i den ganska komplicerade affär som ett ägarbyte av en fastighet innebär. Därför är jag övertygade om att jag är den fastighetsmäklare som du med förtroende kan vända dig till!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

 • Entréplan

  Entréplan

 • Övreplan

  Övreplan

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning ANUNDSJÖ PRÄSTBORD 1:197
Upplåtelseform Friköpt
Län Västernorrland
Kommun Örnsköldsvik
Ort Bredbyn
Område Bredbyn
Adress Rektorsvägen 39
89530 Bredbyn
Boarea (BOA) 155 m² (enligt Fastighetsregistret)
Tomtareal/mark 999 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 6 (varav 5 sovrum)

Karta