Tipsa till mobil eller e-post

Skicka länken till den här sidan i ett SMS eller i ett e-post.

VENEDIG - Exklusiva hyresrätter mitt i Örnsköldsvik!

Centralesplanaden 15 Örnsköldsvik – Centrum

Nordek erbjuder dig en unik boendeupplevelse med tillgång till en relaxavdelning, ett gym och två takterrasser med en utsikt som överträffar det mesta. Välj mellan storlekar från ett till tre rum och kök med öppna planlösningar, stora fönsterpartier och en tilltalande takhöjd. Samtliga lägenheter får en inredning som är noggrant utvald och garanterar samtida design, funktion och hållbarhet. För en lyxig känsla hemma. Skicka din intresseanmälan till venedig@erasweden.com.

 • Boendeform: Lägenhet
 • Ägandeform: Hyresrätt

Visningar

Kontakta Linnéa Sjökvist för mer information.
Intresseanmälan
 • VENEDIG, Centralesplanaden 15
 • Illustrationsbild på 2 rok lgh 1602, viss avvikelse kan förekomma.
 • Illustrationsbild på 3 rok lgh 1502, viss avvikelse kan förekomma.
 • Illustrationsbild på 1 rok lgh 1603, viss avvikelse kan förekomma.
 • Funderar du på att sälja din bostad?

  När du ska sälja din bostad är valet av mäklare viktigt. Här kan du på ett enkelt och smidigt sätt boka in ett förutsättningslöst besök så berättar vi mer. Välj en tid som passar dig!

  Boka en gratis värdering!

  tisdag 27 jun onsdag 28 jun torsdag 29 jun
  Typ av bostad
  Jag vill få en gratis värdering!
 • Illustrationsbild på 2 rok lgh 1605, viss avvikelse kan förekomma.
 • Illustrationsbild på den övre takterrassen, viss avvikelse kan förekomma.
 • Illustrationsbild på relaxavdelningen, viss avvikelse kan förekomma.
 • Tomtkarta
 • Helplan våning 3

Interiör

Det nya moderna boendet

Välj mellan storlekar från ett till tre rum och kök med genomtänkta och öppna planlösningar. Nordek skapar funktionella och stilfulla lägenheter med vitmålade väggar, granitskivor på köksbänk, fönsterbrädor i marmor, klinker med vattenburen golvvärme i hall samt ekgolv i sovrum, vardagsrum och kök.

Samtliga lägenheter är genomgående ljusa med stora fönsterpartier och har en generös takhöjd. Från de översta våningarna får du en fantastisk havsutsikt och en enastående vy över hustaken i Örnsköldsviks centrum.

Inredning och funktion

Inredningen är noggrant utvald och garanterar samtida design, funktion och hållbarhet. Lägenheterna bjuder på en medveten formupplevelse med raka linjer och en fin harmoni mellan materialen. Oavsett storlek och antal rum är planlösningarna lättillgängliga och dynamiska.

Badrummet har ljusa ytskikt med exklusivt kakel och klinker. Välplanerad inredning med toalett, kommod med utdragslådor och stenskiva med utanpåliggande handfat, kombinerad dusch/takdusch bakom dörrar i glas, eluppvärmd handdukstork och vattenburen golvvärme. Tvättstapel bestående av tvättmaskin och torktumlare finns i varje lägenhet.

Köket är utformat för umgänge och har en naturlig övergång till vardagsrummet. Lägenheten har ett
modernt kök från Ballingslöv med granitskivor och nedsänkt diskho samt rostfria vägghängda fläktar.
Vitvarorna håller hög standard i form av inbyggnadsugn, induktionshäll, inbyggd mikrovågsugn, diskmaskin samt kyl/frys.

Samtliga lägenheter utrustas med kyla som via det smarta styrsystemet kyler rummen oberoende av
varandra.  Lägenheterna får gardinskenor i tak för lamell- eller hängande gardiner. De större lägenheterna mot södertilldelas en egen inglasad balkong i bästa solläge.

Mer än bara ett boende

Venedigs gemensamma takterrasser i två nivåer är båda
placerade i ett soligt söderläge.  Takterrassen som är belägen högst upp utmärker sig lite extra. Här finns ett trevligt inglasat sällskapsrum och en öppen utomhusplats med grill och sittplatser. Här får du en fantastisk vy över Örnsköldsviks centrum samt kvällssolen från Åsdalen.


Tillbyggnaden med magnifika panoramafönster är försedd med en soffgrupp avsett för umgänge, ett praktiskt kök och ett stort matbord med plats för många personer. Köket har en side-by-side kyl och frys, diskmaskin, mikrovågsugn, häll,ugn samt glas, tallrikar, bestick etc som finns att låna.

Terrassen på butikstaket är belägen på tredje våningen med utgång genom en passage från trapphuset. Här finns bland annat en möbelgrupp, pergola och grillplats. Den stora ytan medför gott om plats för aktiviteter, middagar eller avkoppling.

I det gamla bankvalvet i övre källarplan får hyresgästerna tillgång till en lyxig relaxavdelning om 115 kvm. Här går det att njuta av ett trevligt bubbelbad och en stor bastu med plats för stora sällskap. Utöver det utrustas avdelningen med duschar, pentry med kylskåp och diskmaskin samt sittgrupper. I anslutning till relaxen finns ett välutrustat gym med träningscykel, löpband, multigym etc. Alldeles intill gymmet finns två rymliga omklädningsrum och toaletter.

Takterrassen med inglasningen eller relaxavdelningen kan med fördel bokas kostnadsfritt för privata evenemang så som födelsedagsfest eller andra tillställningar ett begränsat antal gånger per år via hemsidan eller mobilappen. I övrigt får de gemensamma utrymmena användas fritt och utan kostnad under angivna tider. 

Lägenhet

 • Område

  Centrum
 • Kommun

  Örnsköldsvik
 • Församling

  Örnsköldsvik
 • Ägandeform/typ

  Hyresrätt/Lägenhet

Övrigt

 • Boendekostnads­kalkyl

  Kontakta mäklaren för en personlig boendekostnadskalkyl.

Allmänt

ENTRÉ OCH TRAPPHUS
Entréplanet har en välkomnande lobby med hotellkänsla och sittplatser. För hyresgästernas trygghet är entrédörren alltid låst.

Nordek ligger i framkant gällande modern teknik och detaljer. Huset använder digitala programmeringsbara nycklar med inbyggd tagg. Hyresgästerna kan vid påringning från porttelefonen utanför huvudentrén låsa upp entrédörren via
mobil eller fast telefon i lägenheten. I lobbyn finns hyresgästernas postboxar som öppnas med tagg, ett kombifack för att kunna ta emot större försändelser samt en digital skärm med hyresgästernas namn. Vid lägenhetsdörren finns en digital namnskylt på tidningshållaren för morgontidningen.

HISS
Från garaget i källarplanet når du en rymlig hiss som går till varje lägenhetsplan och hela vägen upp till terrassen med tillbyggnaden på taket.

FÖRRÅD
Alla lägenheter har ett extra rymligt förråd för ytterligare förvaring. På varje plan i trapphuset kommer det att finnas ett mindre förråd för barnvagn/rullator.

FÖNSTER
Byggnaden får fasta fönster med självrengörande glas och fönsterputsningen som utförs en gång per år med fasadklättrare ingår i hyran. Vädring sker via forcering av ventilationen som aktiveras genom ett enkelt knapptryck.

PARKERING
Plats i varmgarage under huset med direktaccess från hissen finns att hyra för de boende. Garageplats tecknas separat med Nordek. Nedfarten till garaget är eluppvärmd och därmed is-/snöfri under vintertid. Cykelparkering finns i garaget.

SOPSTATION
Sop- och återvinningsstation finns i fastigheten.

TVÄTTSTUGA
Varje lägenhet har en egen tvättstapel och som ett komplement finns en gemensam tvättstuga med bokningssystem i källarplan tillgänglig för alla hyresgäster. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare och torkrum. Bokning av tvättstuga sker via digitalskärmen i entréplan, hemsidan eller mobilappen.

BREDBAND OCH TELEFONI
Fastigheten är fiberansluten för Internet och telefoni. Internet samt IP-TV med ca 10 kanaler ingår i hyran.

Varför har vi så nöjda kunder?

Vi ligger alltid i topp i Svenskt Kvalitetsindex kund­undersökningar. Dessutom har vi en hel drös med nöjda referenskunder. Vill du veta hur vi går till väga?

Så förmedlar vi din bostad