Vi ser saker andra inte ser

Bostadsmarknaden har blivit en kunskapsmarknad där allt fler vet mer. Det ställer större krav och förväntningar på fastighetsmäklaren. En fastighetsmäklare som kan navigera, lyssna och ge råd. En vän man ännu inte känner.

Att sälja en bostad är inte svårt. Det är en konst. Och som i alla konstarter behövs grundläggande kunskap, men även fritt tänkande och förmågan att se olika människors behov och beteenden. Någon som kan processen utantill, och därför kan improvisera.

Någon med tålamod och trygghet vars Framgång kommer av Kunskap och Glädje. Någon som gör det svåra enkelt. Som pratar med, inte till. Som vågar vara den riktiga expert du söker men sällan finner.

Vi bygger långsiktiga relationer med kontinuerlig kundkontakt. Vi fostrar en kultur där glädje, transparens, ärlighet och noggrannhet inte är ord på en vägg, utan ett sätt att leva.

Liksom den gemensamma förståelsen för uppgiften, målen och tillvägagångssätten.

Vårt jobb är att överträffa kunders förväntningar. Med fokus på bostadsaffären är vi dirigenter i den affärsprocess som involverar marknadsföring, finansiering, juridik, inredning, hantverk med mera. Vi känner reglerna. Vi ser mönster. Och vet när vi ska bryta dem. Det är så exceptionella resultat skapas. Tillsammans med exceptionella kunder.

För inte bara ser vi saker som andra inte ser. Vi gör dessutom saker ingen annan gör.

Välkommen till oss på ERA Bostadsmäklarna.

Kontakta oss

ERA Bostadsmäklarna

Skönbergagatan 23

614 30 Söderköping

Vet du vad din bostad är värd just nu?

Bostadspriser är en färskvara. Vi kan hjälpa dig med en gratis värdering så det inte blir några tråkiga överraskningar när det väl är dags att flytta.

Jag vill få en gratis värdering!

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Våra medarbetare

Visa på karta