Vi ser saker andra inte ser

Bostadsmarknaden har blivit en kunskapsmarknad där allt fler vet mer. Det ställer större krav och förväntningar på fastighetsmäklaren. En fastighetsmäklare som kan navigera, lyssna och ge råd. En vän man ännu inte känner.

Att sälja en bostad är inte svårt. Det är en konst. Och som i alla konstarter behövs grundläggande kunskap, men även fritt tänkande och förmågan att se olika människors behov och beteenden. Någon som kan processen utantill, och därför kan improvisera.

Någon med tålamod och trygghet vars Framgång kommer av Kunskap och Glädje. Någon som gör det svåra enkelt. Som pratar med, inte till. Som vågar vara den riktiga expert du söker men sällan finner.

Vi bygger långsiktiga relationer med kontinuerlig kundkontakt. Vi fostrar en kultur där glädje, transparens, ärlighet och noggrannhet inte är ord på en vägg, utan ett sätt att leva.

Liksom den gemensamma förståelsen för uppgiften, målen och tillvägagångssätten.

Vårt jobb är att överträffa kunders förväntningar. Med fokus på bostadsaffären är vi dirigenter i den affärsprocess som involverar marknadsföring, finansiering, juridik, inredning, hantverk med mera. Vi känner reglerna. Vi ser mönster. Och vet när vi ska bryta dem. Det är så exceptionella resultat skapas. Tillsammans med exceptionella kunder.

För inte bara ser vi saker som andra inte ser. Vi gör dessutom saker ingen annan gör.

Välkommen till oss på ERA Bostadsmäklarna.

Kontakta oss

ERA Bostadsmäklarna

Skönbergagatan 23

614 30 Söderköping

Funderar du på att sälja din bostad?

När du ska sälja din bostad är valet av mäklare viktigt. Här kan du på ett enkelt och smidigt sätt boka in ett förutsättningslöst besök så berättar vi mer. Välj en tid som passar dig!

Boka en mäklare hem till dig!

tisdag 2 maj onsdag 3 maj
Typ av bostad
Jag vill få en gratis värdering!