Barncancerfondens Julknapp 2019

ERA Din Mäklare har över 30 års gedigen erfarenhet av fastighetsförmedling, vilket borgar för en trygg affär. Förmåga att kunna förhandla, presentera och representera är det väsentliga för oss i alla våra kontakter.

Vi har registrerade fastighetsmäklare, mäklare med erfarenhet och utbildning inom juridik och ingenjörsutbildning.

Dessutom är vi anslutna till den internationella mäklarorganisationen ERA. Det internationella samarbetet ger oss tillgång till ett unikt marknadsföringsinstrument och ständig kunskapsutveckling. I kombination med mångårig lokalkännedom och gedigen kunskap i regelverket kring bostadsaffärer är det ett svårslaget koncept.

Vår affärsidé går ut på att skapa mervärde för både säljare och köpare men framför allt att ge förutsättningar för en trygg och säker affär. Vi ger dig personlig service enligt dina önskemål, med varierande upplägg och den marknadsföring som passar bäst för just din försäljning. Vårt starka engagemang och hårda arbete ger det resultat våra kunder förväntar sig.

Välkommen till oss.

Kontakta oss

ERA Din Mäklare

Bränningestrandsvägen 22

15139 Södertälje

08-554 411 80

Vet du vad din bostad är värd just nu?

Bostadspriser är en färskvara. Vi kan hjälpa dig med en gratis värdering så det inte blir några tråkiga överraskningar när det väl är dags att flytta.

Jag vill få en gratis värdering!

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Våra medarbetare

Bostäder till salu

Visa på karta