Såld

Underbart läge i Klimpfjäll!

 • Boendeform
  Fritidshus
 • Byggår
  2017
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  86 m²
 • Tomtareal/mark
  840 m²

Mycket fin fjällstuga i ett underbart nära läge till slalombacken och skoterlederna! Stugan har bland de högsta lägena i Klimpfjäll och ett absolut ski-in/ski-out till backen!

Stugan har en sammanlagd boarea på 86 kvm och färdigställdes 2018. Fjällstugan är mycket modern och fin invändigt, det är fina materialval och jordnära färger! Det finns allrum och kök med ryggåstak, två sovrum, duschrum och teknikrum på entréplan. På sovloftet finns ett stort sovrum samt ett mindre allrum.
Vattenburen golvvärme via elpanna samt ventilation via FTX. Fiber är installerat.

På gården finns bra med parkeringsmöjligheter samt ett rymligt och fint garage med sidoförråd. I övre delen av gården finns en vedeldad bastu.

Mäklare

Ansvarig mäklare Sune Rehnman

Fastighetsmäklare | Fjällbostäder & Kommersiella fastigheter
Sune Rehnman
Jag arbetar huvudsakligen med försäljningen av fastigheter i Södra Lapplandsfjällen. Jag förmedlar fjällstugor, bostäder, tomter men även jordbruk och kommersiella fastigheter. Genom åren har jag skapat mig ett bra kontaktnät och kan bostadsmarknaden i dessa områden! Jag jobbar nära mina kunder och drivs av att ni ska vara nöjda efter avslutad affär. Under åren har jag etablerat mig som en av de mest rekommenderade och anlitade mäklarna i området. Min kunskap och erfarenhet inom både försäljning och byggnader ger trygghet genom hela bostadsaffären. Jag är en engagerad mäklare som vägleder er som säljare eller köpare hela vägen! Vill ni ha hjälp att sälja er bostad, fritidshus, jordbruk eller tomt, kontakta mig så kan jag berätta mer om vilka olika upplägg som finns. Söker ni en fastighet i området så meddela mig gärna, då kan jag hjälpa er hitta det ni söker samt berätta om kommande försäljningar.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västerbotten
Kommun Vilhelmina
Ort Klimpfjäll
Adress Fjällstigen 31
91298 Klimpfjäll
Pris 2 900 000 kr
Kontraktsdatum 2023-03-27
Boarea (BOA) 86 m²
Tomtareal/mark 840 m²
Antal rum 4 (varav 3 sovrum)

Karta