Såld

Välkommen till en mycket trevlig stuga i Borgafjäll!

 • Boendeform
  Fritidshus
 • Byggår
  1974
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  87 m²
 • Tomtareal/mark
  1 110 m²

Trevlig fjällstuga i ett bra läge på Korpvägen i Borgafjäll! Stugan är på 87 kvm och har en bra planlösning. Bostaden är renoverad och har en hög mysfaktor som behöver upplevas på plats!

Stort allrum som ligger i etage med övriga delen av stugan. I allrummet finns renoverat kök, kamin samt god plats för matplats och soffgrupp. Stora fönster ut mot söder och dörr ut till den stora altanen.

Det finns tre fina sovrum i stugan och ett renoverat duschrum med bastu. Även via duschrummet kan man komma ut till altanen som har en nedsänkt och vedeldad badtunna.
Bra infart med plats för både bil och släpvagn.

Under 2015 lades ett nytt plåttak och året därpå målades huset om. Nya fönster och en altandörr sattes in allrummet under 2017. Luftvärmepumpen installerades 2019.

Från stugan har man nära ned till Korpån, nära till skoterlederna och gångavstånd ned till hotellet. I direkt närhet går skidspåret som finns i Borgafjäll, det finns ett elljusspår samt ett skidspår som går upp mot Klöverbacken.
Med bil når man slalombackarna som ligger i närheten.

Välkommen på visning, läs mer på vår hemsida.

Slutpris 2 100 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Sune Rehnman

Fastighetsmäklare | Fjällbostäder & Kommersiella fastigheter
Sune Rehnman
Jag arbetar huvudsakligen med försäljningen av fastigheter i Södra Lapplandsfjällen. Jag förmedlar fjällstugor, bostäder, tomter men även jordbruk och kommersiella fastigheter. Genom åren har jag skapat mig ett bra kontaktnät och kan bostadsmarknaden i dessa områden! Jag jobbar nära mina kunder och drivs av att ni ska vara nöjda efter avslutad affär. Under åren har jag etablerat mig som en av de mest rekommenderade och anlitade mäklarna i området. Min kunskap och erfarenhet inom både försäljning och byggnader ger trygghet genom hela bostadsaffären. Jag är en engagerad mäklare som vägleder er som säljare eller köpare hela vägen! Vill ni ha hjälp att sälja er bostad, fritidshus, jordbruk eller tomt, kontakta mig så kan jag berätta mer om vilka olika upplägg som finns. Söker ni en fastighet i området så meddela mig gärna, då kan jag hjälpa er hitta det ni söker samt berätta om kommande försäljningar.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västerbotten
Kommun Dorotea
Ort Borgafjäll
Område Borgafjäll
Adress Korpvägen 1
91704 Borgafjäll
Slutpris 2 100 000 kr
Kontraktsdatum 2023-11-17
Boarea (BOA) 87 m²
Tomtareal/mark 1110 m²
Antal rum 4 (varav 3 sovrum)

Karta