Såld

Trevlig gård i vackra Dalasjö!

  • Boendeform
    Lantbruk
  • Tomtareal/mark
    188 490 m²

Välkommen till en trevlig gård i Dalasjö! Gården är på 18,8 hektar och har gårdstomt samt skogsmark, med fastigheten följer jakträtt. Fastigheten ligger 15 km sydost om Vilhelmina. Gården har potential att utvecklas och det är en trevlig by att bosätta sig på! I direkt närhet ligger byns förskola och det finns bussförbindelse in till Vilhelmina.

Det är en jordbruksfastighet och jakten arrenderas ut till jaktlaget, där man kan söka medlemskap. Småviltskort säljs till de som bor i byn och fiskrätt ingår i Vojmåns fiskevårdsområde.

Bostadshuset är på 1½ -plan med källare, boarean är ca 81 kvm och biarean är ca 45 kvm. På entréplan finns kök och vardagsrum. På övervåningen finns två sovrum samt toalett. I källaren är dusch, pannrum och tvättstuga. Duschrummet renoverades 2014 med klinker och el-golvvärme. Huset har för övrigt vattenburen uppvärmning med vedeldning. Kommunalt vatten och avlopp.

Yttertaket byttes under 1990-talet. Ommålning av hus och nya hängrännor gjordes 2015. Altan i soligt söderläge vid framsidan av huset. Trevlig pergola intill huset. Vidbyggt med huset finns en rymlig carport.

På fastigheten finns även en lada med loge, stort vedförråd, förråd, hundgård och carport för traktor.
Fastigheten består av ett skifte och det är på ca 7 hektar skogsmark och ca 12 hektar skogsimpediment.

Slutpris 800 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Sune Rehnman

Fastighetsmäklare | Fjällbostäder & Kommersiella fastigheter
Sune Rehnman
Jag arbetar huvudsakligen med försäljningen av fastigheter i Södra Lapplandsfjällen. Jag förmedlar fjällstugor, bostäder, tomter men även jordbruk och kommersiella fastigheter. Genom åren har jag skapat mig ett bra kontaktnät och kan bostadsmarknaden i dessa områden! Jag jobbar nära mina kunder och drivs av att ni ska vara nöjda efter avslutad affär. Under åren har jag etablerat mig som en av de mest rekommenderade och anlitade mäklarna i området. Min kunskap och erfarenhet inom både försäljning och byggnader ger trygghet genom hela bostadsaffären. Jag är en engagerad mäklare som vägleder er som säljare eller köpare hela vägen! Vill ni ha hjälp att sälja er bostad, fritidshus, jordbruk eller tomt, kontakta mig så kan jag berätta mer om vilka olika upplägg som finns. Söker ni en fastighet i området så meddela mig gärna, då kan jag hjälpa er hitta det ni söker samt berätta om kommande försäljningar.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västerbotten
Kommun Vilhelmina
Ort Vilhelmina
Område Dalasjö
Adress Dalasjö 85
91290 Vilhelmina
Slutpris 800 000 kr
Kontraktsdatum 2023-11-12
Tomtareal/mark 188490 m²

Karta