Såld

Renoverat radhus på Hällstigen!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1982
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  108 m²
 • Biarea
  28 m²
 • Tomtareal/mark
  456 m²

Välkommen till ett renoverat och trevligt radhus på Hällstigen 39! Bostaden har renoverats invändigt och här finns 6 rum och kök, varav 4 fina sovrum. Stort och ljust vardagsrum med öppenhet in till köket. Spis, diskmaskin, kyl och frys är utbytta. Via köket kommer man ut till den takade altanen.

På övervåningen finns ett renoverat duschrum ca 2010. I suterrängvåningen finns ett renoverat badrum och separat tvättstuga, båda renoverades 2022.

Ny luftvärmepump installerades 2022. I allrummet finns en täljstenskamin installerad.

Med varje fastighet ingår att man kan nyttja ett garage i längan samt en parkeringsplats mittemot garaget.
Som fastighetsägare ingår man i den lokala samfällighetsföreningen.

Mäklare

Ansvarig mäklare Sune Rehnman

Fastighetsmäklare | Fjällbostäder & Kommersiella fastigheter
Sune Rehnman
Sedan våren 2022 arbetar jag huvudsakligen med försäljningen av fastigheter i Södra Lapplandsfjällen. Jag förmedlar fjällstugor, bostäder, tomter men även jordbruk och kommersiella fastigheter. Genom åren har jag skapat mig ett bra kontaktnät och kan bostadsmarknaden i dessa områden! Jag jobbar nära mina kunder och drivs av att ni ska vara nöjda efter avslutad affär. Under åren har jag etablerat mig som en av de mest rekommenderade och anlitade mäklarna i området. Min kunskap och erfarenhet inom både försäljning och byggnader ger trygghet genom hela bostadsaffären. Jag är en engagerad mäklare som vägleder er som säljare eller köpare hela vägen! Vill ni ha hjälp att sälja er bostad, fritidshus, jordbruk eller tomt, kontakta mig så kan jag berätta mer om vilka olika upplägg som finns. Söker ni en fastighet i området så meddela mig gärna, då kan jag hjälpa er hitta det ni söker samt berätta om kommande försäljningar.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västerbotten
Kommun Vilhelmina
Ort Vilhelmina
Adress Hällstigen 39
91233 Vilhelmina
Pris 350 000 kr
Kontraktsdatum 2023-07-25
Boarea (BOA) 108 m²
Biarea (BIA) 28 m²
Tomtareal/mark 456 m²
Antal rum 6 (varav 4 sovrum)

Karta