Såld

Högt och soligt läge i Lövberg!

 • Boendeform
  Fritidshus
 • Byggår
  1965
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  47 m²
 • Tomtareal/mark
  1 649 m²

Trevlig fjällstuga i ett högt och soligt läge i vackra Lövberg! Från stugan som ligger i ett söderläge har man fin vy mot Kultsjön och fjällen!
Med fastigheten följer fiskerätt samt rätt att nyttja väg ned till Kultsjön och rätt till båtplats vid stranden.

Det är en friköpt tomt på 1 649 kvm och man har eget vatten från brunn på gården. Timrad stuga som står på plintar och har ett dubbelfalsat plåttak från 2020.

Stugan har ljust och trevligt allrum med plats för både soffa och matbord. Rymligt kök, två sovrum och duschrum. Uppvärmning via app-styrd luftvärmepump samt kamin i allrummet. Fiber finns installerat.
På gården finns ett förråd för skoter och ved. Bra parkeringsmöjligheter på egen infart.

Slutpris 1 350 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Sune Rehnman

Fastighetsmäklare | Fjällbostäder & Kommersiella fastigheter
Sune Rehnman
Jag arbetar huvudsakligen med försäljningen av fastigheter i Södra Lapplandsfjällen. Jag förmedlar fjällstugor, bostäder, tomter men även jordbruk och kommersiella fastigheter. Genom åren har jag skapat mig ett bra kontaktnät och kan bostadsmarknaden i dessa områden! Jag jobbar nära mina kunder och drivs av att ni ska vara nöjda efter avslutad affär. Under åren har jag etablerat mig som en av de mest rekommenderade och anlitade mäklarna i området. Min kunskap och erfarenhet inom både försäljning och byggnader ger trygghet genom hela bostadsaffären. Jag är en engagerad mäklare som vägleder er som säljare eller köpare hela vägen! Vill ni ha hjälp att sälja er bostad, fritidshus, jordbruk eller tomt, kontakta mig så kan jag berätta mer om vilka olika upplägg som finns. Söker ni en fastighet i området så meddela mig gärna, då kan jag hjälpa er hitta det ni söker samt berätta om kommande försäljningar.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västerbotten
Kommun Vilhelmina
Ort Klimpfjäll
Område Klimpfjäll
Adress Lövberg 88
91298 Klimpfjäll
Slutpris 1 350 000 kr
Kontraktsdatum 2023-09-09
Boarea (BOA) 47 m²
Tomtareal/mark 1649 m²
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)

Karta