Såld

Renoverad och fin stuga i Risbäck med närhet till fiske!

 • Boendeform
  Fritidshus
 • Byggår
  1982
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  51 m²

Välkommen till en renoverad och mycket trevlig stuga i Risbäck! Intill stugan finns dessutom två fina gäststugor samt ett rymligt skotergarage.

Stugan är helrenoverad och har ett öppet allrum med kök och kamin. Matplats mot söder och ett sovrum. Fint duschrum som renoverades 2014. Luftvärmepump och fiber finns installerade.
Första gäststugan byggdes 2005 och den andra byggdes 2011. Skotergaraget byggdes 2007.

Det finns goda möjligheter för fiske och jakt i området! Från stugan har man nära ned till båtplatsen nere vid sjön Stor-Arksjön, servitut finns för båtplatsen.
Fritidsboende med årskort i Risbäcksfiskevårdsförening har rätt till att lägga 5 nät i Gäddsjön och Arksjön. Man har även rätt till sportfiske på övriga fiskevatten inom fiskevårdsområdet.
Möjlighet till att ingå i jaktlag kan finnas, medlemsansökan görs mot lokala VVO.

Via sjön kommer man med skoter till Oxfjället och via skoterleder i byn kommer man till Borgafjäll och Gitsfjället.
Byn Risbäck ligger enbart 30 km sydost om Borgafjäll som har restauranger, slalombackar och butik med bränsle.

Välkommen på visning av en mycket fin stuga!

Mäklare

Ansvarig mäklare Sune Rehnman

Fastighetsmäklare | Fjällbostäder & Kommersiella fastigheter
Sune Rehnman
Jag arbetar huvudsakligen med försäljningen av fastigheter i Södra Lapplandsfjällen. Jag förmedlar fjällstugor, bostäder, tomter men även jordbruk och kommersiella fastigheter. Genom åren har jag skapat mig ett bra kontaktnät och kan bostadsmarknaden i dessa områden! Jag jobbar nära mina kunder och drivs av att ni ska vara nöjda efter avslutad affär. Under åren har jag etablerat mig som en av de mest rekommenderade och anlitade mäklarna i området. Min kunskap och erfarenhet inom både försäljning och byggnader ger trygghet genom hela bostadsaffären. Jag är en engagerad mäklare som vägleder er som säljare eller köpare hela vägen! Vill ni ha hjälp att sälja er bostad, fritidshus, jordbruk eller tomt, kontakta mig så kan jag berätta mer om vilka olika upplägg som finns. Söker ni en fastighet i området så meddela mig gärna, då kan jag hjälpa er hitta det ni söker samt berätta om kommande försäljningar.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västerbotten
Kommun Dorotea
Ort Risbäck
Område Risbäck
Adress Arksjövägen 54
91703 Risbäck
Pris 890 000 kr
Kontraktsdatum 2023-09-01
Boarea (BOA) 51 m²
Antal rum 3

Karta