Såld

Rymlig villa i ett lugnt läge på återvändsgata!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1963
 • Rum
  8 rum
 • Boarea
  160 m²
 • Biarea
  85 m²
 • Tomtareal/mark
  846 m²

Välkommen till en mycket trevlig villa med sex sovrum! Bostaden ligger i ett lugnt läge längst in på en återvändsgata. Längs söderläget på framsidan av huset finns en stor inglasad balkong med vattenburen värme.

Här finns kök med rymlig matplats, stort vardagsrum med kamin, allrum med balkong, sex sovrum samt två duschrum i bostadsdelen! I källaren finns allrum, tvättstuga och förvaringsutrymmen.

Många bra renoveringar är gjorda i huset! Uppvärmning via bergvärme. Isolerfönster i hela bostadsdelen. Ventilationssystem FTX finns installerat. Yttertak i plåt. Husets grund är omdränerad och isolerad. Duschrummet på entréplan helrenoverades 2023. Fiber är installerat.

Fastigheten har en trevlig gård som gränsar mot skogspartiet på baksidan av huset. Från huset har man nära till centrum, skola och skidspår.

Välkommen att boka in er på visningen!

Slutpris 850 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Sune Rehnman

Fastighetsmäklare | Fjällbostäder & Kommersiella fastigheter
Sune Rehnman
Sedan våren 2022 arbetar jag huvudsakligen med försäljningen av fastigheter i Södra Lapplandsfjällen. Jag förmedlar fjällstugor, bostäder, tomter men även jordbruk och kommersiella fastigheter. Genom åren har jag skapat mig ett bra kontaktnät och kan bostadsmarknaden i dessa områden! Jag jobbar nära mina kunder och drivs av att ni ska vara nöjda efter avslutad affär. Under åren har jag etablerat mig som en av de mest rekommenderade och anlitade mäklarna i området. Min kunskap och erfarenhet inom både försäljning och byggnader ger trygghet genom hela bostadsaffären. Jag är en engagerad mäklare som vägleder er som säljare eller köpare hela vägen! Vill ni ha hjälp att sälja er bostad, fritidshus, jordbruk eller tomt, kontakta mig så kan jag berätta mer om vilka olika upplägg som finns. Söker ni en fastighet i området så meddela mig gärna, då kan jag hjälpa er hitta det ni söker samt berätta om kommande försäljningar.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västerbotten
Kommun Vilhelmina
Ort Vilhelmina
Område Vilhelmina
Adress Sockenvägen 2
91234 Vilhelmina
Slutpris 850 000 kr
Kontraktsdatum 2023-09-12
Boarea (BOA) 160 m²
Biarea (BIA) 85 m²
Tomtareal/mark 846 m²
Antal rum 8 (varav 6 sovrum)

Karta