Såld

Trevlig fjällstuga med ett riktigt bra läge i Soldalen!

 • Boendeform
  Fritidshus
 • Byggår
  1976
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  58 m²
 • Tomtareal/mark
  316 m²

Mycket trevlig fjällstuga i ett riktigt bra läge i Soldalen! Det är en välplanerad stuga i härligt söderläge med stor altan. Från stugan har man en fri sikt mot Autjoklimpen!

Stugan som är ca 58 kvm har ett rymligt allrum med matplats, två sovrum, kök samt duschrum. Från allrummet har man en fin utsikt mot fjällen. Uppvärmning via luftvärmepump med wifi-styrning och kamin i allrummet. Fiber finns installerat.
Det finns ett vidbyggt skotergarage på ca 15 kvm.

Stugan har ett bra läge i ett mycket naturskönt läge! Det finns bra uthyrningsmöjligheter för den som önskar.

De närmaste stugorna har en gemensam grillkåta samt båtplats och grillplats nere vid stranden. Direkt närhet till skoterleder samt endast 3 km in till matbutik, restauranger och slalombacke.

Välkommen att boka in er på visningen!

Slutpris 1 720 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Sune Rehnman

Fastighetsmäklare | Fjällbostäder & Kommersiella fastigheter
Sune Rehnman
Jag arbetar huvudsakligen med försäljningen av fastigheter i Södra Lapplandsfjällen. Jag förmedlar fjällstugor, bostäder, tomter men även jordbruk och kommersiella fastigheter. Genom åren har jag skapat mig ett bra kontaktnät och kan bostadsmarknaden i dessa områden! Jag jobbar nära mina kunder och drivs av att ni ska vara nöjda efter avslutad affär. Under åren har jag etablerat mig som en av de mest rekommenderade och anlitade mäklarna i området. Min kunskap och erfarenhet inom både försäljning och byggnader ger trygghet genom hela bostadsaffären. Jag är en engagerad mäklare som vägleder er som säljare eller köpare hela vägen! Vill ni ha hjälp att sälja er bostad, fritidshus, jordbruk eller tomt, kontakta mig så kan jag berätta mer om vilka olika upplägg som finns. Söker ni en fastighet i området så meddela mig gärna, då kan jag hjälpa er hitta det ni söker samt berätta om kommande försäljningar.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västerbotten
Kommun Vilhelmina
Ort Klimpfjäll
Område Klimpfjäll
Adress Soldalen 11F
91298 Klimpfjäll
Slutpris 1 720 000 kr
Kontraktsdatum 2023-09-03
Boarea (BOA) 58 m²
Tomtareal/mark 316 m²
Antal rum 3

Karta