Lillfjällsvägen 12
Såld

Trevlig fjällstuga i ett soligt läge!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1993
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  54 m²
 • Tomtareal/mark
  1 447 m²

Välkommen till en trevlig stuga i ett soligt läge på Lillfjället i Borgafjäll! Här har du vy mot Borgahällan och ned mot Avasjön.

Stugan är på 54 kvm och har 3 rum och kök. Stor takad altan vid den västra gaveln. Den har kök med matplats, allrum med kamin, två sovrum och dusch.

På gården finns ett skotergarage samt ett vedförråd.

Man har från stugan åkt skidor ned till backen och sedan kan man göra sitt eget spår hem från backen. Skoterleden går i närheten av stugan.

Mäklare

Ansvarig mäklare Sune Rehnman

Fastighetsmäklare | Fjällbostäder & Kommersiella fastigheter
Sune Rehnman
Jag arbetar huvudsakligen med försäljningen av fastigheter i Södra Lapplandsfjällen. Jag förmedlar fjällstugor, bostäder, tomter men även jordbruk och kommersiella fastigheter. Genom åren har jag skapat mig ett bra kontaktnät och kan bostadsmarknaden i dessa områden! Jag jobbar nära mina kunder och drivs av att ni ska vara nöjda efter avslutad affär. Under åren har jag etablerat mig som en av de mest rekommenderade och anlitade mäklarna i området. Min kunskap och erfarenhet inom både försäljning och byggnader ger trygghet genom hela bostadsaffären. Jag är en engagerad mäklare som vägleder er som säljare eller köpare hela vägen! Vill ni ha hjälp att sälja er bostad, fritidshus, jordbruk eller tomt, kontakta mig så kan jag berätta mer om vilka olika upplägg som finns. Söker ni en fastighet i området så meddela mig gärna, då kan jag hjälpa er hitta det ni söker samt berätta om kommande försäljningar.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

 • Lillfjällsvägen 12

Fakta

Generell information

Län Västerbotten
Kommun Dorotea
Ort Borgafjäll
Område Borgafjäll
Adress Lillfjällsvägen 12
91704 Borgafjäll
Pris 1 900 000 kr
Kontraktsdatum 2022-10-17
Boarea (BOA) 54 m²
Tomtareal/mark 1447 m²
Antal rum 3

Karta