Såld

Äldre fjällstuga mitt i vackra Marsliden.

 • Boendeform
  Fritidshus
 • Byggår
  1964
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  40 m²
 • Tomtareal/mark
  1 633 m²

Fastigheten är på 1 633 kvm och de båda stugorna står i den övre delen av tomten. Det finns väg till stugorna från baksidan samt extra parkering nedanför stugorna. Från fastigheten tar ni er direkt ut på fjället när ni ska vandra, åka skidor eller ta en tur med skoter.

Den större stugan är på drygt 40 kvm och har allrum med matplats och kök, två sovrum, duschrum och en praktisk hall.

Gäststugan är på ca 27 kvm och har allrum med äldre kök och sovrum. Stugorna har renoveringsbehov.

Gemensamt vatten via förening samt eget avlopp.

Marsliden ligger vid foten av mäktiga Marsfjällen! I Marsliden finns det gott om bra fiskevatten och det finns vandrings- och skoterleder i närhet till stugan.

Mäklare

Ansvarig mäklare Sune Rehnman

Fastighetsmäklare | Fjällbostäder & Kommersiella fastigheter
Sune Rehnman
Jag arbetar huvudsakligen med försäljningen av fastigheter i Södra Lapplandsfjällen. Jag förmedlar fjällstugor, bostäder, tomter men även jordbruk och kommersiella fastigheter. Genom åren har jag skapat mig ett bra kontaktnät och kan bostadsmarknaden i dessa områden! Jag jobbar nära mina kunder och drivs av att ni ska vara nöjda efter avslutad affär. Under åren har jag etablerat mig som en av de mest rekommenderade och anlitade mäklarna i området. Min kunskap och erfarenhet inom både försäljning och byggnader ger trygghet genom hela bostadsaffären. Jag är en engagerad mäklare som vägleder er som säljare eller köpare hela vägen! Vill ni ha hjälp att sälja er bostad, fritidshus, jordbruk eller tomt, kontakta mig så kan jag berätta mer om vilka olika upplägg som finns. Söker ni en fastighet i området så meddela mig gärna, då kan jag hjälpa er hitta det ni söker samt berätta om kommande försäljningar.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västerbotten
Kommun Vilhelmina
Ort Marsfjäll
Område Marsliden
Adress Marsliden 278
91270 Marsfjäll
Pris 695 000 kr
Kontraktsdatum 2023-03-30
Boarea (BOA) 40 m²
Tomtareal/mark 1633 m²
Antal rum 3

Karta