Såld

Mycket fin och välunderhållen villa i Klimpfjäll!

 • Boendeform
  Fritidshus
 • Byggår
  1979
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  140 m²
 • Biarea
  82 m²
 • Tomtareal/mark
  1 220 m²

Välkommen till en mycket fin bostad som är välunderhållen och trevlig! Den ligger i ett bra läge på Kultsjövägen och har närhet till restauranger, slalombacke och skoterleder.

Bostaden är på 140 kvm och har 6 rum och kök varav minst tre sovrum. Renoverat kök och duschrum. Uppvärmning med luftvärmepump och kamin. Uteplats på framsidan huset och på insidan gården finns en stor altan.

På fastigheten finns det väldigt bra med förrådsutrymme! Till höger finns ett rymligt garage med utbyggt förråd. På den vänstra sidan finns ett bra skotergarage med el-port.

Mäklare

Ansvarig mäklare Sune Rehnman

Fastighetsmäklare | Fjällbostäder & Kommersiella fastigheter
Sune Rehnman
Jag arbetar huvudsakligen med försäljningen av fastigheter i Södra Lapplandsfjällen. Jag förmedlar fjällstugor, bostäder, tomter men även jordbruk och kommersiella fastigheter. Genom åren har jag skapat mig ett bra kontaktnät och kan bostadsmarknaden i dessa områden! Jag jobbar nära mina kunder och drivs av att ni ska vara nöjda efter avslutad affär. Under åren har jag etablerat mig som en av de mest rekommenderade och anlitade mäklarna i området. Min kunskap och erfarenhet inom både försäljning och byggnader ger trygghet genom hela bostadsaffären. Jag är en engagerad mäklare som vägleder er som säljare eller köpare hela vägen! Vill ni ha hjälp att sälja er bostad, fritidshus, jordbruk eller tomt, kontakta mig så kan jag berätta mer om vilka olika upplägg som finns. Söker ni en fastighet i området så meddela mig gärna, då kan jag hjälpa er hitta det ni söker samt berätta om kommande försäljningar.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västerbotten
Kommun Vilhelmina
Ort Klimpfjäll
Område Klimpfjäll
Adress Kultsjövägen 17
91298 Klimpfjäll
Pris 2 400 000 kr
Kontraktsdatum 2023-02-13
Boarea (BOA) 140 m²
Biarea (BIA) 82 m²
Tomtareal/mark 1220 m²
Antal rum 6

Karta