Såld

Renoverad radhuslägenhet i Borgafjäll!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1970
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  42 m²

Renoverad och trevlig gavellägenhet i radhuslängan vid Hotell Borgafjäll. Bostaden är en bostadsrätt i föreningen Klöverfjället 1.

Den är på 42 kvm och har ett allrum med matplats och kök, renoverat duschrum och två sovrum.

Lägenheten har bra uthyrningsmöjligheter, vilket gör att man kan finansiera köpet på ett bra sätt. Boka av de veckor ni själv vill nyttja den och arrangera sedan uthyrning av de andra veckorna.

Mäklare

Ansvarig mäklare Sune Rehnman

Fastighetsmäklare | Fjällbostäder & Kommersiella fastigheter
Sune Rehnman
Jag arbetar huvudsakligen med försäljningen av fastigheter i Södra Lapplandsfjällen. Jag förmedlar fjällstugor, bostäder, tomter men även jordbruk och kommersiella fastigheter. Genom åren har jag skapat mig ett bra kontaktnät och kan bostadsmarknaden i dessa områden! Jag jobbar nära mina kunder och drivs av att ni ska vara nöjda efter avslutad affär. Under åren har jag etablerat mig som en av de mest rekommenderade och anlitade mäklarna i området. Min kunskap och erfarenhet inom både försäljning och byggnader ger trygghet genom hela bostadsaffären. Jag är en engagerad mäklare som vägleder er som säljare eller köpare hela vägen! Vill ni ha hjälp att sälja er bostad, fritidshus, jordbruk eller tomt, kontakta mig så kan jag berätta mer om vilka olika upplägg som finns. Söker ni en fastighet i området så meddela mig gärna, då kan jag hjälpa er hitta det ni söker samt berätta om kommande försäljningar.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västerbotten
Kommun Dorotea
Ort Borgafjäll
Område Borgafjäll
Adress Korpåkroken 2E
91704 Borgafjäll
Pris 1 350 000 kr
Kontraktsdatum 2023-03-10
Boarea (BOA) 42 m²
Antal rum 3

Karta