Såld

Timrat fritidshus med två gäststugor!

 • Boendeform
  Fritidshus
 • Byggår
  1997
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  69 m²
 • Tomtareal/mark
  2 500 m²

Välkommen till Storvall 56! Här finns ett timrat fritidshus och två gäststugor samt relax och förråd!

Stugan byggdes 1997 och står på gjuten platta. Den har allrum med ryggåstak samt kök och två sovrum. På övervåningen finns ett sovloft. Uppvärmning via luftvärmepump och kamin. Fastigheten har eget vatten och avlopp.

På gården står två gäststugor, den nedre har kök, matplats och allrum med sovplats. Den bortre gäststugan har kök med matplats, allrum samt sovloft.

Mitt på gården finns en byggnad, till vänster i den finns relax, dusch, bastu. Utanför finns altan med vedeldad badtunna. Till vänster är det ett förråd med förvaring för skoter och ved.
Intill stugan finns en förrådsbyggnad.

Direkt närhet till skoterled och Kultsjön. In till Hotell Klimpfjäll är det enbart 1,2 km.

Mäklare

Ansvarig mäklare Sune Rehnman

Fastighetsmäklare | Fjällbostäder & Kommersiella fastigheter
Sune Rehnman
Jag arbetar huvudsakligen med försäljningen av fastigheter i Södra Lapplandsfjällen. Jag förmedlar fjällstugor, bostäder, tomter men även jordbruk och kommersiella fastigheter. Genom åren har jag skapat mig ett bra kontaktnät och kan bostadsmarknaden i dessa områden! Jag jobbar nära mina kunder och drivs av att ni ska vara nöjda efter avslutad affär. Under åren har jag etablerat mig som en av de mest rekommenderade och anlitade mäklarna i området. Min kunskap och erfarenhet inom både försäljning och byggnader ger trygghet genom hela bostadsaffären. Jag är en engagerad mäklare som vägleder er som säljare eller köpare hela vägen! Vill ni ha hjälp att sälja er bostad, fritidshus, jordbruk eller tomt, kontakta mig så kan jag berätta mer om vilka olika upplägg som finns. Söker ni en fastighet i området så meddela mig gärna, då kan jag hjälpa er hitta det ni söker samt berätta om kommande försäljningar.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västerbotten
Kommun Vilhelmina
Ort Klimpfjäll
Område Klimpfjäll
Adress Storvall 56
91298 Klimpfjäll
Pris 2 100 000 kr
Kontraktsdatum 2023-03-08
Boarea (BOA) 69 m²
Tomtareal/mark 2500 m²
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)

Karta