Nyrenoverad kontorslokal med hög standard och flexibel planlösning.

 • Objekttyp
  Lokaluthyrning
 • Byggår
  1952 - 1956
 • Våning
  2
 • Beteckning
  Stockholm Guldfisken 31

Med ett ypperligt läge i hjärtat av Östermalm ligger denna helt nyrenoverade kontorslokal som uppfyller högt ställda krav på ventilation, kyla, värme och ljus. Fastigheten har nu genomgått en totalrenovering och den nya exklusiva entrén håller på att färdigställas med en gemensam reception och kafeteria . Kontorslokalen ligger 2 tr upp som du når antingen via två stora hissar alternativt via den vackra marmortrappan. Stora fönsterpartier i tre väderstreck gör att ljuset flödar in i lokalen. Flexibel planlösning som idag är uppdelad till 6 rum med bl a ett stort öppet kontorslandskap på ca 125 kvm med 11 fönster och ca 20 möjliga kontorsplatser. Ytterligare fem stora kontorsrum med delvis glasade väggar som fungerar utmärkt både som konferensrum och för arbetsplatser. Det går även att avdela till fler rum om så önskas. Ett stilfullt och väl dimensionerat nytt kök med fullständig maskinell utrustning från Bosch som rymmer hela personalen. 8 microugnar, 3 diskmaskiner samt 2 rostfria kyl- och frysar. Köket har en rymlig matsal med fönster mot innergården och som är avskilt från övriga kontorsytor. Eleganta materialval i den stora handikapptoaletten samt i gästtoalett. På golvet ligger praktiska textilplattor (utbytbara) och Cat 6 kablage finns med fiber draget till alla arbetsplatser. 3 förråd finns i lokalen samt teknikrum. Avancerat ventilationssystem som är synkade med radiatorerna och som ger både värme och komfortkyla. Fiber är dragit i hela lokalen. Digitalt passersystem och egen låst entrédörr.

Det finns garage i huset och det går att boka upp plats samtidigt som hyresavtal tecknas. Den totalrenoverade fastigheten som tidigare har inhyrt Riksrevisionen får nu en även helt ny fasad i Ekebergsmarmor (jmf Dramaten och von Rosenska palatset). Innergård med utemöbler planeras färdigställas under 2023. Alla övriga kontorsytor i fastigheten är nyligen uthyrda till välrenommerade företag. Fastigheten uppfördes i mitten på 50-talet som huvudkontor till svenska Esso.

Fastigheten ligger väl skyddat i en egen del av Nybrogatan med välkända fastigheter som grannar. Här vid Östermalmstorg har man nära till allt som staden erbjuder - T-bana ligger ett stenkast bort och det är endast två kvarter till Humlegårdsparken.

Lokalen färdigställs i januari 2023 och inflyttning kan ske enligt överenskommelse. Flexibelt hyreskontrakt i andra hand erbjuds på mellan 2 till 5 år med möjlighet till förlängning. Välkomna att boka upp tid för visning med ansvarig mäklare Göran Pagrot.

Mäklare

Ansvarig mäklare Göran Pagrot

Registrerad fastighetsmäklare
Göran Pagrot

Är du intresserad? Hör av dig så berättar jag mer!

Bilder

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning Stockholm Guldfisken 31
Län Stockholm
Kommun Stockholm
Ort Stockholm
Område Hedvig Eleonora församling
Adress Nybrogatan 55
11440 Stockholm
Objektstyp

Kontorslokal

Areauppgift enligt Hyresvärden
Antal rum 6
Totalareal 330 m²
Modulareal 0 m²
Våning 2
Hyra 7 100 sek/år/m2

Parkering

Information

Det går att få parkeringsplats i huset direkt vid inflyttning av ny hyresgäst. Önskas mer än 1 plats så ansöker man om plats till Aimo Park vid tecknande av hyreskontrakt

Garage

Driftkostnad

Beskrivning av hyran

Tillkommer värme, ventilation, kyla, bredband och el.

Värme 28 800 kr/år
Kyla 19 200 kr/år
Service och avfall 41 600 kr/år
Fastighetsskatt 155 520 kr/år

Byggnad

Byggår 1952 - 1956

Dokument

Karta