Såld

Underbar 2:a i eftertraktade Birkastan!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1930
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  40 m²
 • Avgift
  2 581 kr/mån
  inkl. värme, vatten, bredband och Kabel TV

Jag sålde nyligen denna bostad, intresset var stort och det är fortfarande många som vill flytta till området. Om du går i säljtankar, hör gärna av dig eller boka en tid nedan. Jag har fortfarande många kunder som är intresserade.

Mäklare

Ansvarig mäklare Patrik Bergholm

Registrerad fastighetsmäklare
Patrik Bergholm
4,9 / 5 226 omdömen från Hittamäklare
Med lång erfarenhet inom försäljning då jag utbildat över 200 säljare inom säljteknik vet jag vad som krävs för att kunna sälja din bostad till bästa möjliga pris. Jag har en enorm drivkraft, är tävlingsinriktad och mycket engagerad. Vårt unika marknadsföringspaket gör att alla som kan vara intresserade av din bostad får information om att den är till salu. Det ger fler kunder och oftast ett mycket högre slutpris än vid normal exponering. Be gärna om en skräddarsydd marknadsföringsplan för din bostad så inser du varför vi når flest potentiella köpare.  Kort CV  - Reg. mäklare av Fastighetsmäklarinspektionen  - Ansvarsförsäkring  - Styrelsemedlem i Fastighetsmäklarförbundet NÖ- dec 2017  - 2 års Fastighetsmäklarutbildning i Gävle  - Projektledarutbildning på IHM Business School  - Ledarskapsutbildning på Luleå universitet.  - Utbildning inom säljteknik och marknadsföring https://www.hittamaklare.se/patrik.bergholm
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Stockholm
Kommun Stockholm
Ort Stockholm
Adress Norrbackagatan 60, 1,5 tr
11334 Stockholm
Boarea (BOA) 40 m²
Antal rum 2
Månadsavgift 2 581 kr/mån
Ingår i avgiften

värme, vatten, bredband och Kabel TV

Karta

Områdesbeskrivning

Närområde

Lägenheten är belägen i ett lugnt område men ligger enbart ett stenkast från från Torsplan. Här erbjuds diversifierat utbud med gym, matbutik, apotek, systembolaget samt många populära restauranger och barer. I kvarteret finner du även bra affärer för shopping och god service. Ner för gatan finner du charmiga Rörstrandsgatan som sommartid är gågata och erbjuder många trevliga restauranger och mysiga caféer. Endast 5 minuter bort finner du närmaste tunnelbanestation (S:t Eriksplan).