Exklusiv butikslokal på Ringvägen 141

  • Objekttyp
    Hyreslokal säljes
  • Pris
    1 400 000 kr Högstbjudande

En förstklassig butikslokal med perfekt A-läge i en hörnfastighet på Ringvägen. Inbjudande entré med stora fönstervalv ut mot gatan ger ljusa och luftiga arbetsytor. Lokalen totalrenoverades för några år sedan och i samband med det rustades samtliga ytskick upp. Fräscht kök och badrum längst in i lokalen. I dagsläget är lokalen anpassad för frisörsalong och är ypperlig för den typ av verksamhet om man vill ta över lokalen och fortsätta på samma bana. Samtlig inredning ingår i överlåtelsen.

Här har ni en bra kontorsmiljö med god ventilation och stora fönster med ljusinsläpp vid varje arbetsyta. Smart planlösning gör det enkelt att anpassa efter företagets egna behov. Stora öppna ytor för kontorslandskap och möjlighet att skärma av om så önskas. I övrigt skulle lokalen även passa bra som super market, kafé, inredning eller övrig försäljning.

Mäklare

Ansvarig mäklare Patrik Bergholm

Registrerad fastighetsmäklare
Patrik Bergholm

Är du intresserad? Hör av dig så berättar jag mer!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Stockholm
Kommun Stockholm
Ort Stockholm
Adress Ringvägen 141
11661 Stockholm
Totalareal 62 m²
Modulareal 0 m²
Hyra 16 250 sek/mån
Ingår i avgiften

.

Pris 1 400 000 kr (Högstbjudande)

Karta

Områdesbeskrivning

Närområde

Bästa läge på Södermalm (SoFo). Tunnelbanestationen Skanstull ligger vid korsningen Götgatan/Ringvägen och närmaste uppgång ligger bara ca 200 meter ifrån porten. Strax bredvid finns Ringens centrum, ett köpcentrum med all tänkbar service och trevliga butiker. Flera livsmedelsbutiker finns i närområdet. Här har du allt som staden kan erbjuda rakt utanför den egna fastigheten.