Såld

Familjevilla med solig trädgårdstomt!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1989
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  161 m²
 • Biarea
  56 m²
 • Tomtareal/mark
  868,1 m²

Varmt välkommen till Holmgårdsvägen 21 och denna trivsamma familjevilla med trädgårdstomt i populära Solgård, totalyta på 217 kvm! Ett fristående tvåplanshus från 1989 med ljusa öppna ytor, stämningsfull eldstad, flera anordnade uteplatser samt ett stort och härligt inglasat uterum med öppningsbara fönsterpartier mot den soliga trädgården. I detta hem ligger fokus på sociala gemenskapsytor och livskvalitet för hela familjen.

Här har ni två vardagsrum, 4-5 möjliga sovrum, 2 helkaklade badrum samt separat relaxavdelning med dusch och bastu. Smaktfullt kök i lantlig stil med kvalitativa vitvaror och goda förvaringsmöjligheter i både över- och underskåp. Välplanerad tvättstuga renoverad under 2016, inredd med kombinerad tvätt- och torkmaskin, torkskåp, diskho samt groventré med utgång mot trädgården och garaget. Välvårdad tomt om 868 kvm med öppna gräsytor och gott om växtligheter för den med gröna fingrar. Här finns både päronträd, äppelträd, bärbuskar och jordgubbsland samt flera olika sorters blomväxter. Fristående garage som har laddbox med dubbla uttag för elbil, isolerat förrådsutrymme samt asfalterad uppfart med plats för flera bilar.

Här bor ni i lugnt och stillsamt villakvarter med närhet till såväl skolor och grönområden som shopping och utmärkta kommunikationer. Endast 10 minuters gångväg till Huddinge Centrum och Pendeltåg-/busstation och där ifrån 15- 20 minuter in till Stockholm city. Varmt välkommen på visning!

Slutpris 6 600 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Patrik Bergholm

Registrerad fastighetsmäklare
Patrik Bergholm
4,9 / 5 235 omdömen från Hittamäklare
Med lång erfarenhet inom försäljning då jag utbildat över 200 säljare inom säljteknik vet jag vad som krävs för att kunna sälja din bostad till bästa möjliga pris. Jag har en enorm drivkraft, är tävlingsinriktad och mycket engagerad. Vårt unika marknadsföringspaket gör att alla som kan vara intresserade av din bostad får information om att den är till salu. Det ger fler kunder och oftast ett mycket högre slutpris än vid normal exponering. Be gärna om en skräddarsydd marknadsföringsplan för din bostad så inser du varför vi når flest potentiella köpare.  Kort CV  - Reg. mäklare av Fastighetsmäklarinspektionen  - Ansvarsförsäkring  - Styrelsemedlem i Fastighetsmäklarförbundet NÖ- dec 2017  - 2 års Fastighetsmäklarutbildning i Gävle  - Projektledarutbildning på IHM Business School  - Ledarskapsutbildning på Luleå universitet.  - Utbildning inom säljteknik och marknadsföring https://www.hittamaklare.se/patrik.bergholm
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Stockholm
Kommun Huddinge
Ort Huddinge
Adress Holmgårdsvägen 21
14133 Huddinge
Slutpris 6 600 000 kr
Kontraktsdatum 2023-05-23
Boarea (BOA) 161 m²
Biarea (BIA) 56 m²
Tomtareal/mark 868,1 m²
Antal rum 6 (varav 3 sovrum)

Karta