Såld

Elegant pärla med angränsande uteplats

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1986
 • Rum
  2,5 rum
 • Boarea
  68 m²

Välkommen till denna stilfulla bostad med genomgående hög standard och stor uteplats om 12 kvm mot vackert blomstrande innergård. Sociala sällskapsytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt fönsterpartier med maximalt ljusinsläpp. Här följer hemmets alla ytor en sammanhängande röd tråd med harmoniskt sobra nyanser målade så sent som maj 2023, ljusa trägolv och platsbyggda förvaringslösningar. Smakfullt renoverat kök med materialval handplockade med fingertoppskänsla, utrustat med integrerade vitvaror, ölkyl & lyxig vinkyl. Rymligt helkaklat badrum i grå ton med bl.a. golvvärme, wc, dusch och handdukstork. 2 sovrum varav ett med gott om plats för stor dubbelsäng samt övrigt valfritt möblemang. Väl tilltagen hall med tambur och goda förvaringsmöjligheter i befintlig garderobsvägg.

Brf Islandet 14-16 är en äkta förening med 12 lokaler som bringar goda intäkter. Föreningen har en gemensam innergård med sittgrupper, grillmöjligheter, sandlåda för de små och utsikt över vackra Centralbadet i böljande jugendstil från 1904. Garage i källarplan som nås via hiss i fastigheten. Inom kort gångavstånd når du såväl fina grönområden som prisade restauranger och goda kommunikationer. Här bor du mitt i citypulsen men med grönska och trivsamhet alldeles inpå knuten och direkt närhet till allt det bästa staden har att erbjuda.
Varmt välkommen på visning!

Slutpris 6 400 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Patrik Bergholm

Registrerad fastighetsmäklare
Patrik Bergholm
4,9 / 5 235 omdömen från Hittamäklare
Med lång erfarenhet inom försäljning då jag utbildat över 200 säljare inom säljteknik vet jag vad som krävs för att kunna sälja din bostad till bästa möjliga pris. Jag har en enorm drivkraft, är tävlingsinriktad och mycket engagerad. Vårt unika marknadsföringspaket gör att alla som kan vara intresserade av din bostad får information om att den är till salu. Det ger fler kunder och oftast ett mycket högre slutpris än vid normal exponering. Be gärna om en skräddarsydd marknadsföringsplan för din bostad så inser du varför vi når flest potentiella köpare.  Kort CV  - Reg. mäklare av Fastighetsmäklarinspektionen  - Ansvarsförsäkring  - Styrelsemedlem i Fastighetsmäklarförbundet NÖ- dec 2017  - 2 års Fastighetsmäklarutbildning i Gävle  - Projektledarutbildning på IHM Business School  - Ledarskapsutbildning på Luleå universitet.  - Utbildning inom säljteknik och marknadsföring https://www.hittamaklare.se/patrik.bergholm
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Stockholm
Kommun Stockholm
Ort Stockholm
Område Norrmalm - City - Vasastan
Adress Olof Palmes gata 16
11137 Stockholm
Slutpris 6 400 000 kr
Kontraktsdatum 2023-08-29
Boarea (BOA) 68 m²
Antal rum 2,5 (varav 2 sovrum)

Karta