Såld

Sjönära 1-plansvilla med trädgårdstomt & spabad!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1973
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  150 m²
 • Biarea
  20 m²
 • Tomtareal/mark
  1 052 m²

ACCEPTERAT PRIS - Välkommen till denna fina familjevilla i ett plan med en totalyta på 170 kvm belägen i attraktivt och barnvänligt område endast ett par minuters promenad från sjön Drevviken. Här har ni en stor trädgårdstomt med väl tilltagen altan, spabad och fantastiskt solläge att njuta av från morgon till sen kväll. Utmärkt planerad bostadsyta med öppen social planlösning, 5 möjliga sovrum, stilfullt renoverat badrum och separat gästtoalett. 2 vardagsrum samt ljust och fräscht kök med direktaccess till altan i västerläge.

I detta hem finns bekvämligheter så som walk in closet, fullutrustad tvättstuga, bastu med intilliggande dusch, elektriska markiser samt fiber. På uppfarten till fastigheten har du elbilsladdare samt garage som rymmer både bil och förvaringsutrymmen. På denna adress bor du i lugnt sjönära läge med närhet till såväl naturen som goda kommunikationer, barnomsorg och butiker. Med cykel tar du dig till Trångsund centrum på 5 minuter och därifrån ca 20 min kommunalt till Stockholms C.
Varmt välkommen på visning!

Slutpris 6 750 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Patrik Bergholm

Registrerad fastighetsmäklare
Patrik Bergholm
4,9 / 5 247 omdömen från Hittamäklare
Med lång erfarenhet inom försäljning då jag utbildat över 200 säljare inom säljteknik vet jag vad som krävs för att kunna sälja din bostad till bästa möjliga pris. Jag har en enorm drivkraft, är tävlingsinriktad och mycket engagerad. Vårt unika marknadsföringspaket gör att alla som kan vara intresserade av din bostad får information om att den är till salu. Det ger fler kunder och oftast ett mycket högre slutpris än vid normal exponering. Be gärna om en skräddarsydd marknadsföringsplan för din bostad så inser du varför vi når flest potentiella köpare.  Kort CV  - Reg. mäklare av Fastighetsmäklarinspektionen  - Ansvarsförsäkring  - Styrelsemedlem i Fastighetsmäklarförbundet NÖ- dec 2017  - 2 års Fastighetsmäklarutbildning i Gävle  - Projektledarutbildning på IHM Business School  - Ledarskapsutbildning på Luleå universitet.  - Utbildning inom säljteknik och marknadsföring https://www.hittamaklare.se/patrik.bergholm
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Stockholm
Kommun Huddinge
Ort Trångsund
Område Trångsund / Stortorp
Adress Norra Mörtviksvägen 8
14265 Trångsund
Slutpris 6 750 000 kr
Kontraktsdatum 2023-09-06
Boarea (BOA) 150 m²
Biarea (BIA) 20 m²
Tomtareal/mark 1052 m²
Antal rum 6 (varav 4 sovrum)

Karta