Såld

2:a med solig balkong & sjöutsikt!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1994
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  52 m²

Välkommen till denna stiliga och omsorgsfullt bevarade bostad med balkong på första parkett ut mot Klara sjö! Här bor du i hjärtat av Stockholms innerstad med en grönskande oas och det fridfulla båtlivet i fronten. Fritt insynsskyddat läge med öppen planlösning, maximalt ljusinsläpp och ett fint genomgående parkettgolv som bidrar med naturlig värme till bostaden. Praktiskt utformat kök i ljus kulör med samtlig maskinell utrustning och plats för matbord intill fönster med sjöutsikt. Vardagsrum med öppna sociala ytor och utrymme att möblera fritt efter eget tycke och smak. Utgång via glasdörr till balkong i sydvästläge med många härliga soltimmar under stora delar av dagen. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och fritt läge med utsikt mot föreningens lugna innergård. Rymligt badrum i ljusa toner, utrustat med wc, dusch, handdukstork, spegelskåp med integrerad belysning samt tvättställ med förvaringsutrymme. Bra förvaringsutrymmen i separat klädkammare samt flera befintliga garderober.

I direkt anslutning till porten ligger ett parkområde och den pittoreska Blekholmsstranden med tillgång till bryggorna i Klara Sjö. Hela Strandparken framför husen har genomgått förnyelse och färdigställdes nu under våren 2023. Med endast 2 minuters promenad står du på Stockholms central, Cityterminalen eller Arlanda express, 5 minuter till Åhléns city. Runt husknuten finner du prisade restauranger, caféer och härliga promenadstråk runt Kungsholmen. Via parkens gångbro över Klara Sjö tar du dig till strandpromenaden på ynka minuten. Varför inte promenera eller jogga Kungsholmen runt i de vackra omgivningarna, eller paddla kanot direkt till Stockholms stadshus? Här ges ett fantastiskt tillfälle att förvärva en bostad med det lilla extra, belägen i mycket attraktiv förening med stark ekonomi.
Varmt välkommen på visning!

Slutpris 4 250 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Patrik Bergholm

Registrerad fastighetsmäklare
Patrik Bergholm
4,9 / 5 240 omdömen från Hittamäklare
Med lång erfarenhet inom försäljning då jag utbildat över 200 säljare inom säljteknik vet jag vad som krävs för att kunna sälja din bostad till bästa möjliga pris. Jag har en enorm drivkraft, är tävlingsinriktad och mycket engagerad. Vårt unika marknadsföringspaket gör att alla som kan vara intresserade av din bostad får information om att den är till salu. Det ger fler kunder och oftast ett mycket högre slutpris än vid normal exponering. Be gärna om en skräddarsydd marknadsföringsplan för din bostad så inser du varför vi når flest potentiella köpare.  Kort CV  - Reg. mäklare av Fastighetsmäklarinspektionen  - Ansvarsförsäkring  - Styrelsemedlem i Fastighetsmäklarförbundet NÖ- dec 2017  - 2 års Fastighetsmäklarutbildning i Gävle  - Projektledarutbildning på IHM Business School  - Ledarskapsutbildning på Luleå universitet.  - Utbildning inom säljteknik och marknadsföring https://www.hittamaklare.se/patrik.bergholm
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Stockholm
Kommun Stockholm
Ort Stockholm
Område Norrmalm - City - Kungsholmen - Vasastan
Adress Blekholmsterrassen 5, vån 3
11164 Stockholm
Slutpris 4 250 000 kr
Kontraktsdatum 2023-08-18
Boarea (BOA) 52 m²
Antal rum 2 (varav 1 sovrum)

Karta