Egen minivilla med fritt läge och stor insynsskyddad altan i sydväst!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  2015
 • Våning
  1 av 1
 • Rum
  1 rum
 • Boarea
  ca 22 m²
 • Biarea
  5 m²
 • Avgift
  1 938 kr/mån
  inkl. Vatten och avlopp samt renhållning ingår i avgiften.
 • Pris
  1 595 000 kr Högstbjudande Lånelöfte

Välkommen till ett modernt fristående Attefallshus på totalt 27 kvm med ett härligt läge i naturen, omgivet av gräsytor och stor egen träaltan på ca 50 kvm med perfekt solläge och utan insyn. Huset har hög kvalité på materialvalen och är genomgående i mycket gott skick.

Här bor du på 22 kvadratsmarta kvm + rymligt sovloft på 5 kvm med plats för dubbelsäng och fönster med fri utsikt. Detta hem har ett genomgående ljusflöde via fönsterpartier i alla fyra väderstreck, generös takhöjd med öppet upp till nock vilket ger en behaglig känsla av rymd i bostaden. Modernt kök i vitt utförande, fullutrustat med samtliga vitvaror samt öppen planlösning mot vardagsrumsdelen. Här finns plats att inreda med både soffa och matbord med utsikt mot den privata uteplatsen. Stilrent badrum med kaklade väggar, fint klinkergolv och fönster. Badrummet har duschvägg, tvättställ med kommod, spegelskåp, handdukstork och tvättmaskin. Genomgående vackert ljust trägolv. med golvvärme. Mycket trivsam utomhusmiljö med stor träaltan runt huset på två sidor samt ett skyddande trästaket. På altanen finns gott om plats att inreda med både matgrupp, och loungedel samt möjlighet att grilla. Det finns även pallkragar på egen mark med möjlighet att odla grönsaker för den som så önskar.

I detta boende bor du tryggt i äkta BRF med friköpt mark och god ekonomi (stabil avgift sedan starten). Huset byggdes 2015 och ingår i en förening som består av 18 enheter belägna i ett centralt läge i Saltsjö-Boo. Energieffektivt Attefallshus med låga driftkostnader och vattenburen golvvärme i hela huset. Till varje bostad tillhör marken runt om samt en parkeringsplats. Inom kort avstånd finns kommunikation via busslinjer som tar dig lokalt inom Nacka kommun samt med motorvägsbuss till Slussen.

Läget är fantastiskt för den som gillar naturliv med hela Backeböl naturområde som närmaste granne. Det tar ca tio minuter att gå ner till badet vid Sjöbrinken och njuta av Baggensfjärden.

Flexibelt tillträde. Varmt välkommen på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Göran Pagrot

Registrerad fastighetsmäklare
Göran Pagrot

Är du intresserad av bostaden? Hör av dig så berättar jag mer!

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Om boendet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Stockholm
Kommun Nacka
Ort Saltsjö-Boo
Område Backeböl/Norra Lännersta
Adress Norrkärrsvägen 20
13251 Saltsjö-Boo
Lägenhetsnr BRF 10
Lägenhetsnr LM 10
Våning 1 av 1
Boarea (BOA) ca 22 m²
Biarea (BIA) 5 m²
Boarea­beskrivning

Boarea från ekonomisk plan 22 kvm. Biyta är loftet som enbart är en ca uppgift på 5 kvm.

Antal rum 1 (varav 1 sovrum)
Andel i föreningen

2,810

Andelstal insats

2,81000

Andel av månadsavgift

0,028100

Andel av BRF netto­skuldsättning 509 859 kr
Nettoskkuldsättningen är uträknad ifrån 2022 års redovisning. Bostadsrättsföreningens nettoskuldsättning är ett teoretiskt uppskattat värde och beräknas genom att föreningens räntebärande skulder minus de räntebärande tillgångarna och likvida medel enligt den senaste tillgängliga årsredovisningen.
Andelstal kommentar

Endast ett andelstal per bostad i BRF enligt ekonomisk plan.

Månadsavgift 1 938 kr/mån
Ingår i avgiften

Vatten och avlopp samt renhållning ingår i avgiften.

Pris 1 595 000 kr (Högstbjudande)

Parkering

Information

En parkeringsplats ingår. Ligger i anslutning till huset. Det finns även möjlighet att parkera i närheten för gäster.

Driftkostnad

Antal personer i hushållet 1
Årlig elförbrukning 6 200 kWh/år
Hushållsel 360 kr/mån
Uppvärmning 363 kr/mån
Hemförsäkring 151 kr/mån
Varmvatten (ca kostnad) 100 kr/mån
Summa driftkostnad 974 kr/mån
Beskrivning av kostnader

Driftskostnaden är uppskattad baserad på faktiska kostnader som tagits fram via Boo Energi och Göta Energi. Ovan hushållsel är ca kostnad för fakturan till nätoperatören Boo Energi. Ovan uppvärmningskostnad är en den senaste månadskostnaden till Göta Energi för förbrukning (och övrigt). Förbrukning kan variera beroende på förbrukning, abonnemang, elpriser och antal personer i hushållet.

Byggnad

Byggår 2015
Allmän information

Brf Norrkärrsvägen 2-36 är en äkta förening beståendes av 18 lägenheter fördelat på 6 parhus (12 lgh) och 6 attefallshus, där samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningen har god ekonomi och fastigheterna är i gott skick, se årsredovisning. Föreningen äger marken och köpte fastigheten 2016. Till varje bostad tillhör utomhusyta runt hela huset och parkeringsplats. Då fastigheterna byggdes 2016 så finns det för närvarande inga planerade renoveringar.

Byggnad

Enskilt elabonnemang till varje bostad.

Värme- och ventilations­anläggning

Elgolvvärme i huset. Golvvärme i badrummet. Huset är eluppvärmt. Mekanisk frånluftsventilation. Tillluft via uteluftsventiler. Om ny ägare önskar så kan man installera en luftvärmepump som kan användas både för uppvärmning och luftkonditionering på sommaren.

TV/internet

Fiber finns från Telia. Varje hushåll tecknar eget abonnemang. Mediacentral i varje bostad.

Förening

Namn BRF Norrkärrsvägen 2-36
Org. Nr 769630-1741
Grundad 2015
Taxeringstyp Privatbostadsföretag (äkta)
Markägare Föreningen äger marken
Juridisk person accepteras Nej

Övrigt

Övrig information

Denna bostadsrätt ägs av ett dödsbo och tillträde kan ske när Skatteverket har registrerat bouppteckningen. Dödsboet ansvarar ej för eventuella fel i fastigheten och köparen ombeds kontrollera bostaden innan kontraktskrivning.

Budgivning Det är säljaren som i samråd med fastighetsmäklaren bestämmer hur budgivningen ska genomföras. Läs mer.
Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Karta

Områdesbeskrivning

Backeböl/Norra Lännersta

Nacka kommun är en välskött kommun med vackra natursköna omgivningar. Här finns allt du kan tänkas behöva, närhet till havet och stora grönområden men också kort avstånd in till City och Nacka Forum med utmärkt shopping. Närmsta kommunikation har du ca 300m från fastigheten där bussar trafikerar mot Orminge Centrum, ytterligare en bit bort passerar bussar som tar dig in till Centralstationen och Slussen på ca 30 min.