Såld

Härlig villa för den stora familjen med möjlighet till uthyrning. Fin tomt vid centrum i Trollbäcken

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1957
 • Rum
  8 rum
 • Boarea
  92 m²
 • Biarea
  92 m²
 • Tomtareal/mark
  910 m²

Varmt välkommen till en nyrenoverad fastighet med 2 fina lägenheter på en sammanlagd yta på ca 184 kvm. Perfekt för den stora familjen alternativt så kan ägaren välja att hyra ut nedre plan för ca 200.000 kr/året i intäkter som därmed borde kunna ge ett "kostnadsfritt" eget boende på övre plan! Med möjlighet till två separata ingångar passar det även bra för den som önskar att ha egen verksamhet i en del av fastigheten. Det finns även en trappa mellan våningsplanen för den som behåller hela huset som en enhet.
Fastigheten har nyligen genomgått en omfattande renovering där man bl a har byggt två nya kök, två nya badrum samt nya ytskikt genomgående. Nyslipat parkettgolv (sept 2023), ny el. Fastigheten har låga driftskostnader med vattenburen golvvärme på hela undervåningen samt i badrummet på övre plan. Övriga rum har vattenburna radiatorer och fastigheten har en modern luftvattenvärmepump. Fastigheten har även 2022/2023 fått nya fönster, dränerat grunden med Isodrän samt takrenovering utförd, se mer detaljerat om fastighetens renovering under punkt Byggnad nedan. Fastigheten är besiktigad sept 2023 och protokoll fås av mäklaren i samband med visningarna.
Övre plan består av stora sociala ytor med ett härligt vardagsrum med en vacker fungerande kakelugn, öppet planlösning mot det fina nya köket med fullständig maskinell utrustning samt dubbeldörrar ut mot den inglasade altanen. Stora fönsterpartier mot den grönskande trädgården i tre väderstreck och utan insyn skapar möjligheter för trivsamma tillställningar med vännerna. Tre rejäla sovrum på övre plan samt ett fräscht nytt helkaklat badrum.
Nedre plan har egen ingång från trädgården på framsidan samt ett stort allrum med nytt kök och öppen spis. Tre bra sovrum med nya fönster i olika väderstreck, helkaklat badrum, tvättstuga samt klädkammare. Det finns även en möblerbar hall på nedre plan som kan nyttjas för t ex en arbetsplats.
Fastigheten har en fin plan trädgård runt hela huset med gräsmattor, träd och uppväxta buskar mot grannarna. På baksidan finns en stor träaltan som delvis har ett skyddande pergolatak. Övre plan har i samband med ingången på baksidan även ett liten möblerbar altan.
Det finns plats för ett handfull bilar på tomten. Entrén till nedre plan är helt ny och även stensättningen som leder upp till entrén.
Här bor man helt optimalt utan trafikstörning bara ett par minuter ifrån Trollbäckens centrum som har flera matbutiker, bageri, restauranger och direktbussar som tar dig till Gullmarsplan på ca 18 minuter (går även till Centralen).
Bara något stenkast från egna fastigheten finner man populära förskolor och skolor, vårdcentral, stor fotbollsplan och bibliotek. Till fantastiska Drevviken är det ca 600 meter med en fin badplats och i omgivningarna finns flera naturområden. OBS. Tillträdet är flexibelt och det går att tillträda omgående eller vänta upp till ca 3-4 månader.

Slutpris 6 350 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Göran Pagrot

Registrerad fastighetsmäklare
Göran Pagrot
4,8 / 5 126 omdömen från Hittamäklare
Styrkan sitter i kunskapen, erfarenheten och nöjda kunder. Göran Pagrot har arbetat på heltid över 30 år som registrerad fastighetsmäklare sedan 1992 då han startade sitt mäklarföretag på Södermalm. Idag arbetar Göran som en del av ERA, Europas största mäklarföretag och hans företag heter ERA Storstad och har fem medarbetare. I grunden är Göran civilekonom. På toppen finns ansvarskänslan och den breda förståelsen för mäkleriets alla frågor såväl ekonomiska och juridiska som personliga. Göran har under många år fram till sommaren 2015 suttit i styrelsen för både FastighetsMäklarFörbundet (FMF) och Hemnet.  Göran är även registrerad av Fastighetsmäklarinspektionen och har ansvarsförsäkring för både bostäder och kommersiella fastigheter. Göran har varit den svenska VD på världens största mäklarkedja i 13 år och har erfarenhet av hur fastighetsförsäljningar går till i olika delar av världen. Så när du väljer ERA Storstad så är det egentligen Görans stora kunskap och erfarenhet du får. Han är som en god vän, en som säger som det är och som man kan lita på i alla väder. Det är värdefullt. https://www.hittamaklare.se/goran.pagrot  
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

 • Planritning övre plan.

  Planritning övre plan.

 • Övre Plan möbleringsförslag.

  Övre Plan möbleringsförslag.

 • Nedre plan planritning

  Nedre plan planritning

 • Nedre plan möbleringsförslag.

  Nedre plan möbleringsförslag.

Fakta

Generell information

Län Stockholm
Kommun Tyresö
Ort Tyresö
Adress Kumla allé 15
13553 Tyresö
Slutpris 6 350 000 kr
Kontraktsdatum 2023-10-19
Boarea (BOA) 92 m²
Biarea (BIA) 92 m²
Tomtareal/mark 910 m²
Antal rum 8 (varav 6 sovrum)

Karta