Såld

Fin villa vid Myrsjön i Nacka

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1998
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  148 m²
 • Biarea
  10 m²
 • Tomtareal/mark
  523 m²

Välkommen till ett härligt Myresjöhus i ett trevligt villaområde i Saltsjö-Boo!
Här bor ni med badrocksavstånd ned till Myrsjön och den fina badplatsen, belägen så nära som 240 meter från fastigheten. Detta boende ligger i optimalt läge med direkt närhet till Rensättra naturreservat och endast 500 meter till populära Myrsjöskolan, Myrsjöns IP, rackethall och fotbollsplan. Här kan barnen själva promenera till skolan inom bara ett par minuter, utan att behöva passera några stora vägar.

Fastigheten är i gott skick med fyra rymliga sovrum och 2 fina kaklade badrum. Ett väl tilltaget vardagsrum i hörnläge med öppen spis och ett flödande ljusinsläpp från vackra fönsterpartier i både öst och söder. Stort trevligt kök med fullständig maskinell utrustning och matplats för 8-10 personer. Tvättstuga med groventré. Gott om förvaring i flera rymliga klädkammare och ett flertal garderober. Flera naturliga uteplatser runt huset och en stor fin träaltan i perfekt söderläge och härlig sol i stort sett hela dagen. Altanen är delvis under tak vilket underlättar när vädret skiftar. Trevlig trädgård med plan gräsyta som bjuder in till lek och bus, väl skyddad av buskar och växtligheter runt tomtgränsen. På tomten finns också ett praktiskt förrådsutrymme samt plats för ett antal bilar på uppfarten. Då huset är placerat intill en vändplan så finns det även ett par bilplatser extra utanför den egna tomten.

Huset är byggt 1998 och är löpande renoverat med bl. a nytt badrum, slipat parkettgolv och uppfräschade ytskikt. Fastigheten är besiktigad och befinnes vara i gott skick - besiktningsprotokoll och energideklaration finnes under dokument. Vattenburen värme, bra isolering och en smart frånluftsvärmepump med med återvinning och via ett vattenburet system. Detta ger låga driftskostnader, se energideklarationen.
Med bil tar du dig till Södermalm på ca 20 minuter, kommunalt tar du dig med buss via Orminge. Önskar man mer livskvalitet så rekommenderas istället båten från Hasseludden till Strömkajen (Gamla stan/Slussen) som tar ca 30 min. Varmt välkommen på visning!

Slutpris 8 300 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Göran Pagrot

Registrerad fastighetsmäklare
Göran Pagrot
4,8 / 5 126 omdömen från Hittamäklare
Styrkan sitter i kunskapen, erfarenheten och nöjda kunder. Göran Pagrot har arbetat på heltid över 30 år som registrerad fastighetsmäklare sedan 1992 då han startade sitt mäklarföretag på Södermalm. Idag arbetar Göran som en del av ERA, Europas största mäklarföretag och hans företag heter ERA Storstad och har fem medarbetare. I grunden är Göran civilekonom. På toppen finns ansvarskänslan och den breda förståelsen för mäkleriets alla frågor såväl ekonomiska och juridiska som personliga. Göran har under många år fram till sommaren 2015 suttit i styrelsen för både FastighetsMäklarFörbundet (FMF) och Hemnet.  Göran är även registrerad av Fastighetsmäklarinspektionen och har ansvarsförsäkring för både bostäder och kommersiella fastigheter. Göran har varit den svenska VD på världens största mäklarkedja i 13 år och har erfarenhet av hur fastighetsförsäljningar går till i olika delar av världen. Så när du väljer ERA Storstad så är det egentligen Görans stora kunskap och erfarenhet du får. Han är som en god vän, en som säger som det är och som man kan lita på i alla väder. Det är värdefullt. https://www.hittamaklare.se/goran.pagrot  
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

 • Övre plan. Original. Idag är sovrum 2 och 3 ett rum plus klädkammare, se nuvarande plan.

  Övre plan. Original. Idag är sovrum 2 och 3 ett rum plus klädkammare, se nuvarande plan.

Fakta

Generell information

Län Stockholm
Kommun Nacka
Ort Saltsjö-Boo
Område Rensättra/Kummelnäs
Adress Rensättra gränd 6
13239 Saltsjö-Boo
Slutpris 8 300 000 kr
Kontraktsdatum 2023-10-19
Boarea (BOA) 148 m²
Biarea (BIA) 10 m²
Tomtareal/mark 523 m²
Antal rum 6 (varav 4 sovrum)

Karta