Perfekt skyddat läge.
Såld

Lättbyggd tomt med bästa läge - centralt och lugnt i Trollbäcken!

  • Boendeform
    Tomt
  • Tomtareal/mark
    900 m²

Välkommen till en tomt med ett ypperligt bra läge centralt i Trollbäcken och med generös byggrätt. Tomten ligger helt utan trafikstörning med en ny infart från Åkervägen. Tomten är en plan trädgårdstomt med stor fin gräsmatta och ett par träd och några buskar mot grannarna.
Planbestämmelser BFIv. Se planbestämmelser som bilaga.
För övrig info om våningsplan, takhöjder och planbestämmelser, se bifogade dokument om byggnads och detaljplan.
Tomten är nyligen avstyckad och en ny infart till fastigheten kommer anläggas mellan Åkervägen 10 och 12. Kommunalt vatten och avlopp finns vid tomtgräns.

Kostnaden för påkoppling av både Vatten och avlopp är ca 170.000 kr inklusive moms till Tyresö kommun. Kontrollerad 29/9 2023 med ansvarig på VA-enheten Tyresö kommun. Detta gäller en byggnad som ansluts till VA. Vill man i framtida ha ytterligare byggnad påkopplad, t ex Attefallare så betalar man en extra lägenhetsavgiften 50.895kr inklusive moms. Med idag gällande VA-taxa .

Det finns en äldre byggnad på fastigheten som idag enbart används som förråd. Det finns även ett växthus på tomten.

Här bor man helt optimalt utan trafikstörning bara ett par minuter ifrån Trollbäckens centrum som har flera matbutiker, bageri, restauranger och direktbussar som tar dig till Gullmarsplan på ca 18 minuter (går även till Centralen).
Bara något stenkast från egna fastigheten finner man populära förskolor och skolor, vårdcentral, stor fotbollsplan och bibliotek. Till fantastiska Drevviken är det ca 600 meter med en fin badplats och i omgivningarna finns flera naturområden,

På visningen så kommer även grannfastigheten, Kumla Allé 15, som är bebyggt med ett hus på ca 180 kvm totalyta att visas för den som önskar att se båda fastigheterna.
Parkering vid allmänna visningar sker på Kumla Allé 15, se skyltar.

Slutpris 3 650 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Göran Pagrot

Registrerad fastighetsmäklare
Göran Pagrot
4,8 / 5 126 omdömen från Hittamäklare
Styrkan sitter i kunskapen, erfarenheten och nöjda kunder. Göran Pagrot har arbetat på heltid över 30 år som registrerad fastighetsmäklare sedan 1992 då han startade sitt mäklarföretag på Södermalm. Idag arbetar Göran som en del av ERA, Europas största mäklarföretag och hans företag heter ERA Storstad och har fem medarbetare. I grunden är Göran civilekonom. På toppen finns ansvarskänslan och den breda förståelsen för mäkleriets alla frågor såväl ekonomiska och juridiska som personliga. Göran har under många år fram till sommaren 2015 suttit i styrelsen för både FastighetsMäklarFörbundet (FMF) och Hemnet.  Göran är även registrerad av Fastighetsmäklarinspektionen och har ansvarsförsäkring för både bostäder och kommersiella fastigheter. Göran har varit den svenska VD på världens största mäklarkedja i 13 år och har erfarenhet av hur fastighetsförsäljningar går till i olika delar av världen. Så när du väljer ERA Storstad så är det egentligen Görans stora kunskap och erfarenhet du får. Han är som en god vän, en som säger som det är och som man kan lita på i alla väder. Det är värdefullt. https://www.hittamaklare.se/goran.pagrot  
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Stockholm
Kommun Tyresö
Ort Tyresö
Område Trollbäcken
Slutpris 3 650 000 kr
Kontraktsdatum 2023-10-10
Tomtareal/mark 900 m²

Karta