Såld

Välplanerad tvåa i en av Årstas bästa föreningar.

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1939-1943
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  47 m²

Nu finns äntligen möjlighet att förvärva denna välplanerade och nyligen renoverade tvåa i en av Årstas bästa föreningar. Lägenheten har generöst ljusinsläpp med flera stora fönster och med balkong i söderläge, med nylagd trätrall, ut mot lugn återvändsgata. Bostaden, som är perfekt planerad, har genomgående ekparkett, nya ytskikt och uppfräschat badrum. Modernt och ljust kök som är fullutrustat med nya vitvaror. Lägenheten har bevarade originaldetaljer och generös takhöjd.
Bostadsrättsföreningen Bolmen 1 är en äkta bostadsrättsförening med stabil och god ekonomi och låga avgifter. Föreningen består av 155 hushåll, varav 136 bostadsrätter och 17 hyresrätter. Det finns 18 uthyrningslokaler/lagerutrymmen i föreningen. Föreningen äger marken. På det trivsamma grönområdet som tillhör föreningen finns många uteplatser, grillar och lekplats. I föreningen finns också flertalet tvättstugor, cykelförråd, barnvagnsrum, återvinningsrum och hobbyrum.
Lägenheten ligger centralt placerad i Årsta med närhet till kollektivtrafik som tar dig till Gullmarsplan på mindre än 5 minuter och Liljeholmen på 10 minuter. Inom gångavstånd har du vackra Årsta Torg som erbjuder flera restauranger, gym, mataffär och apotek. Vid intilliggande Årstaviken finns flera härliga promenadstråk med såväl utegym som bryggor och badplatser. Slakthusområdet och Globen ligger även det ett stenkast bort. Här finner ni flera butiker, restauranger och gym.
Ta chansen att förvärva denna fantastiska lägenhet, kontakta oss idag för att boka en visning.

Slutpris 3 250 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Patrik Bergholm

Registrerad fastighetsmäklare
Patrik Bergholm
4,9 / 5 240 omdömen från Hittamäklare
Med lång erfarenhet inom försäljning då jag utbildat över 200 säljare inom säljteknik vet jag vad som krävs för att kunna sälja din bostad till bästa möjliga pris. Jag har en enorm drivkraft, är tävlingsinriktad och mycket engagerad. Vårt unika marknadsföringspaket gör att alla som kan vara intresserade av din bostad får information om att den är till salu. Det ger fler kunder och oftast ett mycket högre slutpris än vid normal exponering. Be gärna om en skräddarsydd marknadsföringsplan för din bostad så inser du varför vi når flest potentiella köpare.  Kort CV  - Reg. mäklare av Fastighetsmäklarinspektionen  - Ansvarsförsäkring  - Styrelsemedlem i Fastighetsmäklarförbundet NÖ- dec 2017  - 2 års Fastighetsmäklarutbildning i Gävle  - Projektledarutbildning på IHM Business School  - Ledarskapsutbildning på Luleå universitet.  - Utbildning inom säljteknik och marknadsföring https://www.hittamaklare.se/patrik.bergholm
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Stockholm
Kommun Stockholm
Ort Årsta
Område Årsta
Adress Möckelvägen 17
12050 Årsta
Slutpris 3 250 000 kr
Kontraktsdatum 2023-10-20
Boarea (BOA) 47 m²
Antal rum 2 (varav 1 sovrum)

Karta