Exklusiva havsnära boenden på Cypern!

Varmt välkommen till ”Olive Trees Village” och dess svårslagna boenden i absoluta toppklass! Här bor ni i ett nybyggnadsprojekt beläget i attraktiva Esentepe som är ett av Norra Cyperns mest populära områden. Komplexet består utav 14 block med en blandning av både bungalows, penthouses, villor och lägenheter. Framför varje fastighet finns en stor swim-up pool som förhöjer livskvalitén och den eviga semesterkänslan. Varje bostad är noga utstuderad med fingertoppskänsla för att kombinera stil och komfort på allra bästa sätt. En genomgående röd tråd av moderna och estetiskt vackra byggnader där naturmaterial möts i en härlig kompott av trä och sten. Inom området finns bekvämligheter så som café, lekpark, spa och härliga gemenskapsytor för de boende. Här bor ni i natursköna omgivningar med vackra olivträd och svårslagen utsikt över bergen och havet. Endast 350 meter ner till vattenbrynet.

Med bil tar du dig till stranden på endast 3 minuter, inom samma avstånd finns även matbutik, apotek och restauranger. I närområdet finns norra Cyperns största golfklubb, Korineum golf & beach resort. Boendet ligger ca 30 minuter öster om den fina hamnstaden Kyrenia. Närmsta flygplats, Ercan Airport ligger inom 45 minuters bilresa.

Objekt Boarea Pris Typ Status
C-1 Tvåplans Bungalow med eget gym, pool & 80 kvm takterrass! 160 kvm Villa Bokad
C-2 Tvåplans Bungalow med eget gym, pool & 80 kvm takterrass! 160 kvm Villa Bokad
C-3 Tvåplans Bungalow med eget gym, pool & 80 kvm takterrass! 160 kvm Villa Bokad
C-4 Tvåplans Bungalow med eget gym, pool & 80 kvm takterrass! 160 kvm Villa Bokad
C-5 Tvåplans Bungalow med eget gym, pool & 80 kvm takterrass! 160 kvm Villa Bokad
C-6 Tvåplans Bungalow med eget gym, pool & 80 kvm takterrass! 160 kvm Villa Bokad
F-1 Tvåplans Bungalow med eget gym, pool & 80 kvm takterrass! 160 kvm 950 000 GBP Villa Försäljning
F-2 Tvåplans Bungalow med eget gym, pool & 80 kvm takterrass! 160 kvm Villa Bokad
Penthouse med loft & härlig takterrass. 73 kvm 330 000 GBP Lägenhet Försäljning
Tvåplansvilla med eget gym, pool & 80 kvm takterrass! Villa Försäljning
Yteffektiv 2:a med direktaccess till swim-up pool. 45 kvm 195 000 GBP Lägenhet Försäljning

Mäklare

Ansvarig mäklare Patrik Bergholm

Registrerad fastighetsmäklare
Patrik Bergholm

Är du intresserad av bostaden? Hör av dig så berättar jag mer!

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Om projektet

Namn Olive Trees Village
Försäljningsstart 2023-10-30

Karta

Områdesbeskrivning

Närområde

Olive Trees Village ligger i området Esentepe, ca 30 minuter öster om den fina hamnstaden Kyrenia. Här bor ni i ett lugnt och tryggt område som på senare år blivit en allt mer populär ort för skandinaver och nordeuropéer att bosätta sig på. Detta är en mycket omtyckt del av ön med en svårslagen blandning av vackra naturområden där havet möter bergen och badstränder av både sand- och stenvikar längs hela kusten. Esentepe erbjuder ett stort utbud av restauranger, serveringar, butiker och all service som kan tänkas behövas. I omgivningarna finns också härliga vandringsleder, vattenpark m.m.

För den som gärna ger sig ut och hajkar så är Kyreniabergen ett närliggande utflyktsmål. Här kan du promenera längs naturstigar kantade av historia, antika ruiner och en svårslagen utsikt över Medelhavet. I omgivningarna finns även norra Cyperns största golfklubb, Korineum Golf & Beach Resort, en 18-håls mästerskapsbana med flera restauranger, tennisklubb, hotell, spa och en egen badstrand som är öppen för allmänheten.

Från fastigheten är det endast 350 meter ner till havet. Önskar ni att njuta utav solbad på stranden så är ni där inom 3 minuters bilresa. Inom samma radie från bostaden ligger också matbutik, apotek och flera restauranger. Ca 45 minuter med bil till Ercan Airport.