Yteffektiv 2:a med direktaccess till swim-up pool.

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Boarea
  45 m²
 • Pris
  195 000 GBP Fast pris Lånelöfte

Utmärkt planerad bostad i markplan med ca 20 kvm terrass, utekök och direktaccess till swim-up pool i anslutning till den privata uteplatsen. Bär bor ni med genomgående hög standard, öppna sociala ytor, stora fönsterpartier och materialval som följer en röd tråd genom hela bostaden. Vardagsrum i öppen planlösning mot det moderna platsbyggda köket, utrustat med bl.a. fullstor kyl & frys samt utrymme att möblera med matplats. Elegant badrum i trendig design där varma trädetaljer kombineras ihop med de något hårdare materialvalen. Badrummet är utrustat med vägghängd interiör i form av wc, tvättställ med kommod samt dusch och duschvägg i glas. Stort sovrum med generöst ljusinsläpp via dubbla fönsterpartier från golv och nästan ända upp till tak. Här finns plats att inreda med både dubbelsäng och sidobord. Bra förvaringsutrymmen i platsbyggda garderober.

Mäklare

Ansvarig mäklare Patrik Bergholm

Registrerad fastighetsmäklare
Patrik Bergholm

Är du intresserad av bostaden? Hör av dig så berättar jag mer!

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Om boendet

Fastighets­beteckning 1+1 Ground floor
Upplåtelseform Friköpt
Boarea (BOA) 45 m²
Pris 195 000 GBP
Fast pris

Övrigt

Budgivning Det är säljaren som i samråd med fastighetsmäklaren bestämmer hur budgivningen ska genomföras. Läs mer.
Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Karta

Områdesbeskrivning

Närområde

Olive Trees Village ligger i området Esentepe, ca 30 minuter öster om den fina hamnstaden Kyrenia. Här bor ni i ett lugnt och tryggt område som på senare år blivit en allt mer populär ort för skandinaver och nordeuropéer att bosätta sig på. Detta är en mycket omtyckt del av ön med en svårslagen blandning av vackra naturområden där havet möter bergen, svårslagna badstränder av både sand- och stenvikar längs hela kusten. Esentepe erbjuder ett stort utbud av restauranger, serveringar, butiker och all service som kan tänkas behövas. I omgivningarna finns också härliga vandringsleder, vattenpark m.m.

För den som gärna ger sig ut och hajkar så är Kyreniabergen ett närliggande utflyktsmål. Här kan du promenera längs naturstigar kantade av historia, antika ruiner och en svårslagen utsikt över Medelhavet. I närområdet finns även norra Cyperns största golfklubb, Korineum golf & beach resort, en 18-håls mästerskapsbana i vackra omgivningar. Golfklubben har flera restauranger, tennisklubb, hotell, spa och en egen badstrand som är öppen för allmänheten.

Från fastigheten är det endast 350 meter ner till havet. Önskar ni att njuta utav solbad på stranden så är ni där inom 3 minuters bilresa. Inom samma radie från bostaden ligger också matbutik, apotek och flera restauranger.
Ca 45 minuter med bil till Ercan Airport.