Kommande försäljning

Modern 1,5:a högst upp med solig balkong i fritt läge!

 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  2021
 • Våning
  3 av 3
 • Rum
  1,5 rum
 • Boarea
  34 m²
 • Avgift
  2 423 kr/mån
  inkl. Värme och vatten
 • Pris
  1 450 000 kr Eller bud Lånelöfte

Ljus och inbjudande 1,5:a högst upp i huset, rymlig balkong och stora härliga fönsterpartier med fri utsikt! Här bor ni på 34 kvm med social planlösning mellan kök & vardagsrum samt separat sovalkov med plats för dubbelsäng. Modernt platsbyggt kök i harmonisk dov ton, utrustat med integrerade vitvaror från Electrolux samt bra förvaringsutrymmen i de många över- och underskåpen. Från vardagsrummet har ni via stora öppningsbara glaspartier utgång till balkongen i fritt sydöstläge, yta att möblera med både sittgrupp och planteringar för den odlingsintresserade. Bostaden har en genomgående hög standard med ett generöst ljusflöde och en enhetlig röd tråd genom hemmets alla ytor. Rymligt badrum i neutrala toner, utrustat med wc, dusch, tvättställ med kommod samt kombimaskin och golvvärme för extra bekvämlighet.
I detta hem bor ni i lugna kvarter med både grönska och utmärkt shopping alldeles inpå knuten.

Ett stenkast från fastigheten ligger Barkarby handelsplats med ett brett utbud av såväl butiker som restauranger, gym och övriga nöjen. Kommunalt tar du dig med pendeltåg från Jakobsbergs centrum in till Stockholm city på under 20 min. Inom liten radie finns ett flertal fina grönområden som erbjuder rekreation och härlig utomhusmiljö, däribland Järvafältet och den vackra oasen Säbysjön – ett utflyktsmål med ett rikt fågelliv, utmärkta promenadvägar & ett mycket omtyckt café. Varmt välkommen på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Patrik Bergholm

Registrerad fastighetsmäklare
Patrik Bergholm

Är du intresserad av bostaden? Hör av dig så berättar jag mer!

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Beskrivning

Vardagsrum

Vardagsrum i insynsskyddat läge med generöst ljusinsläpp via väl tilltagna fönsterpartier i sydöst. Öppen planlösning mot köket skapar sociala ytor att ses och samlas kring. Här finns yta att möblera med både soffgrupp, matplats samt övrigt valfritt möblemang. Ljusmålade väggar samt fint genomgående parkettgolv likt övriga bostaden. Från vardagsrummet har ni via glasdörr utgång till balkongen.

Balkong

Luftig balkong i soligt sydöstläge med fri utsikt över grönska och de angränsande omgivningarna. Balkongen ramas in fint av tryckimpregnerad trall, robusta trendiga träribbor och mörkt smidesstaket som suddar ut linjerna mellan ute och inne. Här kan ni njuta av många härliga soltimmar under de varma sommarmånaderna. Plats att möblera med både sittgrupp och växtligheter för den som önskar.

Kök

Stilrent kök med trendiga materialval och sidenmatta luck- & lådfronter i harmonisk ljusgrå ton. Praktiska arbetsytor med öppen bänkyta och matchande stänkskydd i mörk nyans. Behaglig bänkbelysning gör matlagningen enklare och roligare med både stil och komfort. Bra förvaringsmöjligheter i de många skåpen. Köket är fullutrustat med samtlig maskinell utrustning från Electrolux så som stor helintegrerad diskmaskin, spishäll, ugn, fläkt samt kyl och frys. Plats för matbord i öppen planlösning mot vardagsrummet, genomgående parkettgolv likt övriga bostaden.

Sovalkov

Separat sovalkov med plats för både dubbelsäng och sidobord om så önskas. Bra ljusflöde från två väderstreck - vardagsrummet i ena änden och hallen från andra. Ljusmålade väggar samt fint genomgående parkettgolv.

Badrum

Rymligt badrum i neutrala naturnära toner, utrustat med wc, dusch, tvättställ med kommod, kombimaskin samt behaglig golvvärme.

Hall

Ljus och välkomnande hall med platsbyggt förvaringsutrymme och slitstarkt klinkergolv i direkt anslutning till ytterdörren. Behagligt ljusinsläpp via fönster med utsikt mot det angränsande grönområdet.

Om boendet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Stockholm
Kommun Järfälla
Ort Järfälla
Område Jakobsberg
Adress Segersällsvägen 3, vån 3
17754 Järfälla
Lägenhetsnr BRF 1204
Våning 3 av 3
Boarea (BOA) 34 m² (enligt Bostadsrättsföreningen)
Antal rum 1,5 (varav 1 sovrum)
Andel i föreningen

1,7%

Andel av månadsavgift

0,017

Andel av BRF netto­skuldsättning 380 214 kr
Månadsavgift 2 423 kr/mån
Ingår i avgiften

Värme och vatten

Pris 1 450 000 kr (Eller bud)

Driftkostnad

Hushållsel 360 kr/mån
Hemförsäkring 186 kr/mån
Summa driftkostnad 546 kr/mån

Energideklaration

Status Energideklaration ej utförd
Energibeskrivning

Huset är för nytt så det har inte gjorts en energideklaration än.

Byggnad

Byggår 2021
Hiss Ja
Allmän information

Brf Folium är en äkta bostadsrättsförening beståendes av 31 bostadsrätter fördelade på en huskropp i tre plan samt två huskroppar med 6 respektive 7 radhus. Föreningen bildades 2019 och fastigheten stod klar för inflytt under 2021. Till varje bostad tillhör ett källarförråd.

Föreningen har 17 parkeringsplatser som kostar 600 kr/ månad. Separat kösystem. Det finns även ett cykelrum.
Föreningen har en egen försäkring via Trygg-Hansa som ingår i föreningsavgiften. SBC har hand om fastighetsförvaltningen.

Värme- och ventilations­anläggning

Bergvärme och FTX

TV/internet

Fiber från Telia finns i fastigheten. Bredband samt TV abonnemang tecknas separat av lägenhetsinnehavaren.

Förening

Namn BRF Folium
Org. Nr 769637-5851
Taxeringstyp Privatbostadsföretag (äkta)
Markägare Föreningen äger marken

Övrigt

Budgivning Det är säljaren som i samråd med fastighetsmäklaren bestämmer hur budgivningen ska genomföras. Läs mer.
Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Karta

Områdesbeskrivning

Jakobsberg

Ett stenkast från fastigheten ligger Barkarby handelsplats med ett brett utbud av såväl butiker som restauranger, gym och övriga nöjen. Här har ni gångavstånd till bl.a. IKEA, Stockholm Quality Outlet, ICA Maxi. Gångavstånd till Jakobsbergs centrum där ni med pendeltåg tar er till city på under 20 min. Med bil tar du dig enkelt och smidigt ut på E18 inom loppet av någon minut.

Från stora torget trafikerar direktbuss med tät frekvens mot Akalla där du kan byta till tunnelbanans blåa linje. I skrivande stund byggs tunnelbanans blå linje ut från Akalla mot Barkarby, vilket enligt Region Stockholm ska stå färdigt med trafikstart från 2026. Det blir två nya stationer; Barkarbystaden och slutstation vid Barkarby station där det också finns pendeltåg. Barkarby station blir en viktig knutpunkt för framtidens resenärer, under de närmsta åren byggs det utöver tunnelbana även en ny stor bussterminal och en regionaltågstation.

Inom liten radie finns ett flertal fina grönområden som erbjuder rekreation och härlig utomhusmiljö, däribland Järvafältet och den vackra oasen Säbysjön – ett utflyktsmål med ett rikt fågelliv, utmärkta promenadvägar & ett mycket omtyckt café. Önskar du njuta av behagligt strandhäng så finns bland annat Görvälnsbadet och Lövstabadet som är två mycket uppskattade badstränder. På denna adress har du nära till det mesta oavsett om du önskar natur, shopping eller fart och fläkt.