Såld

Fin 3,5:a på Söder vid Allhelgonagatan - Högst upp i huset!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1932
 • Rum
  3,5 rum
 • Boarea
  75 m²

Högst upp i vacker fastighet från 1932 ligger denna härliga trea med högt i tak och stora fönster mot lugna Allhelgonagatan med fri utsikt!
En ljus och välplanerad lägenhet med genomgående ekparkett i alla rum samt öppen härlig planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Trivsamt kök med fullständig maskinell utrustning. Två utmärkta sovrum på var sin sida om vardagsrummet med fönster i lugnt läge mot Allhelgonagatan. Ett extra utrymme med ingång från vardagsrum och fönster mot ett sovrum som passar utmärkt som arbetsrum/gästrum. En inbyggd garderob. Modernt och fräscht helkaklat badrum med dusch samt förberett för både tvättmaskin/torktumlare. Stort vindsförråd tillhör lägenheten. Lägenheten är belägen högst upp i fastigheten med bara råvindar med förråd ovanför.
Här bor man lugnt beläget i en väldigt stabil äkta förening med mycket ekonomi och som redan har beslutat att inte höja avgiften under 2024.

Föreningen har ett handfull välkända företag som hyr lokaler i entréplan och som betalar den största delen av föreningens kostnader. Fastigheten är i mycket gott skick med alla stora renoveringar utförda såsom stambyte och en fasadrenovering som precis håller på att avslutas (därav fasadställningar kvar och inga utsiktsbilder i annonsen). Fastigheten och bostaden är ett fint exempel på Swedish grace, med typiska drag från 1920 talets Nordisk klassicism blandat med den framväxande stramare funktionalismen på 30-talet.
Här bor man fantastiskt med nedgången till T-banan i porten bredvid och precis allt som stadens puls erbjuder utanför entrén! Några av Söders bästa fik ligger granne såsom Gunnarsons, Vetekatten och Fabrique. Söker man istället lugnt och ro så rekommenderas Helgalunden bara ett kvarter, 200 meter bort. Det tar bara ca 5 minuter att promenera ner till Eriksdalslundens koloniområde och den härliga strandpromenaden vid Årstaviken.

Varmt välkommen på visning.

Slutpris 6 500 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Göran Pagrot

Registrerad fastighetsmäklare
Göran Pagrot
4,9 / 5 129 omdömen från Hittamäklare
Styrkan sitter i kunskapen, erfarenheten och nöjda kunder. Göran Pagrot har arbetat på heltid över 30 år som registrerad fastighetsmäklare sedan 1992 då han startade sitt mäklarföretag på Södermalm. Idag arbetar Göran som en del av ERA, Europas största mäklarföretag och hans företag heter ERA Storstad och har fem medarbetare. I grunden är Göran civilekonom. På toppen finns ansvarskänslan och den breda förståelsen för mäkleriets alla frågor såväl ekonomiska och juridiska som personliga. Göran har under många år fram till sommaren 2015 suttit i styrelsen för både FastighetsMäklarFörbundet (FMF) och Hemnet.  Göran är även registrerad av Fastighetsmäklarinspektionen och har ansvarsförsäkring för både bostäder och kommersiella fastigheter. Göran har varit den svenska VD på världens största mäklarkedja i 13 år och har erfarenhet av hur fastighetsförsäljningar går till i olika delar av världen. Så när du väljer ERA Storstad så är det egentligen Görans stora kunskap och erfarenhet du får. Han är som en god vän, en som säger som det är och som man kan lita på i alla väder. Det är värdefullt. https://www.hittamaklare.se/goran.pagrot  
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

 • Utsikt från lägenheten (vardagsrum, båda sovrumen)
 • Utsikt från sovrummet

Planritning

 • Dagens planlösning

  Dagens planlösning

 • Möblerinsförslag

  Möblerinsförslag

 • Alternativ planlösning

  Alternativ planlösning

Fakta

Generell information

Län Stockholm
Kommun Stockholm
Ort Stockholm
Område Södermalm
Adress Götgatan 94, 6 tr
11862 Stockholm
Slutpris 6 500 000 kr
Kontraktsdatum 2024-01-11
Boarea (BOA) 75 m²
Antal rum 3,5 (varav 2 sovrum)

Karta