Såld

Nybyggd härlig 3:a på Söder i en äldre BRF med god ekonomi. Solig balkong mot gården.

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1988
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  83 m²

Välkommen till en nybyggd 3:a i lugnt barnvänligt område mitt på Södermalm. Allt är helt nytt med hög standard på materialvalet och byggt av välrenommerat byggföretag åt BRF som äger bostaden.
Genomgående ett vackert vitpigmenterat ekparkettgolv från Kährs. Ett rejält stort kök med matplats vid balkongen. Köksutrustning från Ballingslöv med gott om skåp, bra arbetsytor och fullständig maskinell utrustning av högsta kvalité. Rymligt vardagsrum med stora sällskapsytor och fönster mot innergård och balkongen. Stor balkong i perfekt solläge och lugnt läge mot stor grön innergård. Lägenheten ligger en trappa upp utan insyn mot den bilfria breda allén/gården. Härligt stort helkaklat badrum med hög standard på materialval. I badrummet är utrustningen från Tapwell, Gustavsberg och Ballingslöv. Klinker med golvvärme, dusch med glasvägg, tvättmaskin och fönster. Två utmärkta sovrum med samma fina ekparkett, platsbyggda garderober och fönster i lugnt läge mot Södermalmsallén. Vardagsrummet har även en avdelning som passar bra för en arbetsplats eller TV avdelning. Många fina detaljer med bl a platsbyggda garderober och specialbyggda elementskydd. Vackert och praktiskt klinkergolv vid entrén och rejält med plats för klädavhängning i hallen (plats för fler garderober).

I bostaden är allt nytt (ventilation, el, VA, golv, väggar, tak, utrustning, allt måleri, plattsättning och allt material inklusive vitvaror/porslin). Till lägenheten hör ett nybyggt förråd på entréplan med ingång från gården. Ingång till bostaden sker genom en av de små sidogatorna vid Södermalmsallén och sedan är entrén via innergården.

BRF Designationen som äger denna bostad är en förening med mycket god ekonomi, låg belåning och mycket goda intäkter både från kommersiella hyresgäster och från försäljningar av lägenheter. Flexibelt tillträde.
Bostaden ligger med ett ypperligt läge i direkt anslutning till Timmermansparken och Södermalmsallén utan biltrafik. Även om man slipper se och höra en enda bil från bostaden så finns det ett stort praktiskt garage i huset!
Fastigheterna är mycket gott skick och renoveras löpande, se info nedan under Byggnad och föreningens informativa hemsida www.designationen.se
Föreningen har även ett flertal uppskattade gemensamhetslokaler såsom nyrenoverad övernattningslägenhet, festlokal, pingisrum, snickeriverkstad, cykelrum samt två stora härliga nyrenoverade gårdar. På de två gårdarna, Kastanjegården och Körsbärsgården finns fin växtlighet, sittplatser med trädäck och pergola, lekplats och sist men inte minst stora pallkragar för odling av dina egna grönsaker! Det finns även specifika platser på gården där man får grilla. I fastigheten finns ett stort garage (kösystem). Föreningen äger ca 3.000 kvm lokalyta som hyrs ut och där får föreningen löpande goda intäkter som håller nere de egna månadsavgifterna. Föreningen har även kvar ca 15 hyresrätter som säljs när de blir lediga plus två nybyggda lägenheter som nu säljs samtidigt och köpeskillingen går direkt till egna föreningen. Förutom denna lägenhet så säljs en 2:a på 62 kvm.
Här bor man mitt på Södermalm med suveräna kommunikationer (bussar, pendeltåg och T-bana) och med härliga Timmermansparken för både stora och små som närmaste granne. Till Mariatorget och Medis är det enbart ca 500 meter.
Förskola och skolor för alla åldrar finns i den omedelbara närheten . Fastigheten är placerad i den bästa av världar med allt som stadens puls erbjuder utanför porten men också nära till fantastiska grönområden som Tantolunden och fina promenadstråk och bad vid Årstaviken. Fina badplatser hittar du vid Eriksdalsbadet och Tantostrandbad.
I dessa söderkvarter finner man strax utanför porten många populära restauranger, shopping, konditori och caféer. Dessa kvarter visar upp det bästa Söder har att erbjuda!

Slutpris 6 525 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Göran Pagrot

Registrerad fastighetsmäklare
Göran Pagrot
4,9 / 5 129 omdömen från Hittamäklare
Styrkan sitter i kunskapen, erfarenheten och nöjda kunder. Göran Pagrot har arbetat på heltid över 30 år som registrerad fastighetsmäklare sedan 1992 då han startade sitt mäklarföretag på Södermalm. Idag arbetar Göran som en del av ERA, Europas största mäklarföretag och hans företag heter ERA Storstad och har fem medarbetare. I grunden är Göran civilekonom. På toppen finns ansvarskänslan och den breda förståelsen för mäkleriets alla frågor såväl ekonomiska och juridiska som personliga. Göran har under många år fram till sommaren 2015 suttit i styrelsen för både FastighetsMäklarFörbundet (FMF) och Hemnet.  Göran är även registrerad av Fastighetsmäklarinspektionen och har ansvarsförsäkring för både bostäder och kommersiella fastigheter. Göran har varit den svenska VD på världens största mäklarkedja i 13 år och har erfarenhet av hur fastighetsförsäljningar går till i olika delar av världen. Så när du väljer ERA Storstad så är det egentligen Görans stora kunskap och erfarenhet du får. Han är som en god vän, en som säger som det är och som man kan lita på i alla väder. Det är värdefullt. https://www.hittamaklare.se/goran.pagrot  
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Stockholm
Kommun Stockholm
Ort Stockholm
Område Södermalm
Adress Magnus Ladulåsgatan 45, 1tr
11865 Stockholm
Slutpris 6 525 000 kr
Kontraktsdatum 2024-01-19
Boarea (BOA) 83 m²
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)

Karta