Fint radhus med både balkong och uteplats

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  2022
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  104 m²
 • Avgift
  5 531 kr/mån
 • Pris
  4 950 000 kr Högstbjudande Lånelöfte

Fint och välplanerat radhus i områdets södra del. Radhuset har en totalyta om 115 kvm och en uteplats om ca 25 kvm på bostadens framsida. Fint ljusinsläpp via noga utstuderade fönsterindelningar samt generös rumshöjd om 2,7 m. Entréplan med öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum samt stora fönsterpartier med utsikt mot den privata uteplatsen. Stilfullt kök från svensktillverkade Vedum eller motsvarande, fullutrustat med samtliga vitvaror. 2 helkaklade badrum med bl.a. dusch, badkar och kombimaskin. 4 möjliga sovrum med bra förvaringsutrymme i befintliga garderober. Rymlig balkong med smidesräcken som skapar en känsla av tyngdlöshet och ger ett stilfullt intryck till fasaden, direktaccess via ena sovrummet. Inredd vindsvåning med fyra stora takfönster samt generös takhöjd med öppet upp till nock. Här kan du via tillval bygga till ytterligare sovrum om så skulle önskas.

Mäklare

Ansvarig mäklare Patrik Bergholm

Registrerad fastighetsmäklare
Patrik Bergholm

Är du intresserad av bostaden? Hör av dig så berättar jag mer!

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Beskrivning

Projektet

I Ormbackas natursköna omgivningar uppförs nu ett nytt område med en rik variation av större parhus och mindre radhus. Här utvecklas ett modernt och hållbart bostadsområde där fokus ligger på rekreation och harmoni.

Projektet består av 34 bostäder med en totalyta mellan 115-190 kvm per enhet, fördelat på 5-6 rum. Varje enhet har egen stor trädgård, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, väl tilltagna fönsterpartier, 2 badrum, balkong i soligt läge samt inredd vind. De större radhusen har även ett uppbrutet våningsplan med extra generös takhöjd samt takterrass i härligt söderläge. Samtliga byggnader utförs helt i trä och de stående fasaderna målas i ljusa varma kulörer där varje bostad får sin egen identitet genom en subtil variation av kulörer. Fönsterindelningen är noga studerad för att skapa en elegant rytm.

Här erbjuds en perfekt mix av gemenskap och den personliga integriteten. Idag karaktäriseras området av åkrar och ett öppet landskap med lång historia. Den värdefulla kulturmiljön bevaras inom ramen för den nya detaljplanen. Överallt där det är möjligt skapas optimala förutsättningar för biodiversitet med inslag av nektarväxter. Centralt i området uppförs en gemensam yta för lek och rekreation som blir en social plats att mötas på för alla de boende. Här bor du i moderna hus i gammaldags bymiljö endast ett stenkast från förskola, skola och kommunikationer. I visionerna för Ormbacka planeras även ett bytorg med café, restaurang och butiker. Närmsta pendeltågstation ligger drygt 2 km bort och tar dig till Stockholm C på 18 min. Är du bilburen tar du dig enkelt och smidigt ut på E18. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Back to back 3-108

Fina och mycket välplanerade ”back to back” radhus i områdets södra del, där bostäderna ligger placerade med ryggen mot varandra. Radhusen har en totalyta om 115 kvm och en uteplats om ca 25 kvm på bostadens framsida.

Här har du fint ljusinsläpp via noga utstuderade fönsterindelningar samt generös rumshöjd om 2,7 m. Entréplan med öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum samt stora fönsterpartier med utsikt mot den privata uteplatsen. Stilfullt kök från svensktillverkade Vedum eller motsvarande leverantör, fullutrustat med kvalitativa vitvaror från välkänt varumärke. 2 helkaklade badrum utrustat med bland annat dusch, badkar och kombimaskin. 4 möjliga sovrum med bra förvaringsutrymme i befintliga garderober. Rymlig balkong med smidesräcken som skapar en känsla av tyngdlöshet och ger ett stilfullt intryck till fasaden, direktaccess via bostadens ena sovrum.

Inredd vindsvåning med fyra stora takfönster samt generös takhöjd med öppet upp till nock. Vinden går att inreda till ett allrum alternativt via tillval bygga till ytterligare sovrum om så skulle önskas. Bostaden är grundligt genomtänkt när det kommer till yteffektiva förvaringslösningar. Samtliga byggnader utförs helt i trä och de stående fasaderna målas i varma ljusa toner med inslag av terracotta.

Om boendet

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Stockholm
Kommun Järfälla
Ort Järfälla
Område Ormbacka
Adress Brageslingan 47, Hus 3-108
175 61 Järfälla
Boarea (BOA) 104 m² (enligt Föreningens information)
Boarea­beskrivning

Totalyta på 115 kvm

Antal rum 6 (varav 3-4 sovrum)
Månadsavgift 5 531 kr/mån
Pris 4 950 000 kr (Högstbjudande)

Byggnad

Byggår 2022
Hiss Nej
Byggnad

Ormbacka karakteriseras av åkrar och närliggande skog, ett öppet och vidsträckt landskap med lång historia. Här finns en värdefull kulturmiljö med fornlämningar och historiska rörelsestråk som bevaras och förstärks. Den nya bostadsbebyggelsen tar utgångspunkt i dessa kvaliteter, och adderar ännu ett lager av bebyggelse till det hållbara bylandskapet, skalan och karaktären på bebyggelsen anpassar sig efter sitt sammanhang och platsens histo­ria. Ormbackavägen markeras som huvudgata genom parhusen med sina kopplade sadeltak och mänskliga skala. De slanka gavlarna mot växthusbebyggelsen i väst är en direkt ref­erens till de växthuslängor som historiskt gett karaktär till området ger området sin karaktär och rytm.

Här erbjuds ett välkomnande boen­dekoncept där bebyggelsen samverkar till en småskalig och förtätad helhet i direkt anslutning till den generösa naturmarken.

De olika bostadstyperna och varierande lägenhetsstorlekar ger förutsättningar att välja den sort som passar bäst för var och en. Byggnadernas ambitiösa gestaltning, den ljusa gröna färgskalan och grönskande gårdar skapar ett sammanhållet bostadsområde. Varje bostad har en egen lättskött trädgård och på den gemensamma gården finns möjlighet att mötas för gemensamma midsommarfiranden och kräftskivor. Bostäderna uppförs med ekologisk trästomme och vackra träfasader med hög grad av detaljering och generösa fönsterpartier.

Övrigt

Budgivning Det är säljaren som i samråd med fastighetsmäklaren bestämmer hur budgivningen ska genomföras. Läs mer.
Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Karta