Såld

Fin 2:a med balkong i härligt solläge!

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1959
 • Våning
  5 tr av 7
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  55 m²
 • Avgift
  1 902 kr/mån
  inkl. Värme & vatten

Jag sålde nyligen denna bostad, intresset var stort och det är fortfarande många som vill flytta till området. Om du går i säljtankar, hör gärna av dig eller boka en tid nedan. Jag har fortfarande många kunder som är intresserade.

Mäklare

Ansvarig mäklare Patrik Bergholm

Registrerad fastighetsmäklare
Patrik Bergholm
4,9 / 5 226 omdömen från Hittamäklare
Med lång erfarenhet inom försäljning då jag utbildat över 200 säljare inom säljteknik vet jag vad som krävs för att kunna sälja din bostad till bästa möjliga pris. Jag har en enorm drivkraft, är tävlingsinriktad och mycket engagerad. Vårt unika marknadsföringspaket gör att alla som kan vara intresserade av din bostad får information om att den är till salu. Det ger fler kunder och oftast ett mycket högre slutpris än vid normal exponering. Be gärna om en skräddarsydd marknadsföringsplan för din bostad så inser du varför vi når flest potentiella köpare.  Kort CV  - Reg. mäklare av Fastighetsmäklarinspektionen  - Ansvarsförsäkring  - Styrelsemedlem i Fastighetsmäklarförbundet NÖ- dec 2017  - 2 års Fastighetsmäklarutbildning i Gävle  - Projektledarutbildning på IHM Business School  - Ledarskapsutbildning på Luleå universitet.  - Utbildning inom säljteknik och marknadsföring https://www.hittamaklare.se/patrik.bergholm
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Stockholm
Kommun Stockholm
Ort Stockholm
Område Kungsholmen
Adress Alströmergatan 21, 5tr
112 47 Stockholm
Våning 5 tr av 7
Boarea (BOA) 55 m² (enligt Föreningens information)
Antal rum 2
Månadsavgift 1 902 kr/mån
Ingår i avgiften

Värme & vatten

Karta

Områdesbeskrivning

Kungsholmen

Denna bostad ligger på en lugnare adress men med direkt närhet till all tänkbar service och kommunikationer. Kungsholmens knutpunkt Fridhemsplan ligger endast ett stenkast bort, här finns den populära Västermalmsgallerian med restauranger, T-bana, bussar och ett stort utbud av populära butiker. Från Fridhemsplan är det mycket lätt att via bilväg snabbt komma ut på motorvägen men även in mot stadens andra stadsdelar.

I området finns härliga strandpromenader, parker och gröna oaser. Sankt Göransparken med dess fina lekplats för barn ligger med bara någon minuts gångavstånd från bostaden. Även flertalet förskolor, grundskola, mysiga caféer och den populära restaurangen Pinchos ligger inom en liten radie från bostaden.