Såld

Trivsam 3:a intill strandpromenaden

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1997
 • Våning
  7 av 7
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  87 m²
 • Avgift
  4 264 kr/mån
  inkl. Värme, vatten, bredband och kabel TV

Jag sålde nyligen denna bostad, intresset var stort och det är fortfarande många som vill flytta till området. Om du går i säljtankar, hör gärna av dig eller boka en tid nedan. Jag har fortfarande många kunder som är intresserade.

Mäklare

Ansvarig mäklare Patrik Bergholm

Registrerad fastighetsmäklare
Patrik Bergholm
4,9 / 5 226 omdömen från Hittamäklare
Med lång erfarenhet inom försäljning då jag utbildat över 200 säljare inom säljteknik vet jag vad som krävs för att kunna sälja din bostad till bästa möjliga pris. Jag har en enorm drivkraft, är tävlingsinriktad och mycket engagerad. Vårt unika marknadsföringspaket gör att alla som kan vara intresserade av din bostad får information om att den är till salu. Det ger fler kunder och oftast ett mycket högre slutpris än vid normal exponering. Be gärna om en skräddarsydd marknadsföringsplan för din bostad så inser du varför vi når flest potentiella köpare.  Kort CV  - Reg. mäklare av Fastighetsmäklarinspektionen  - Ansvarsförsäkring  - Styrelsemedlem i Fastighetsmäklarförbundet NÖ- dec 2017  - 2 års Fastighetsmäklarutbildning i Gävle  - Projektledarutbildning på IHM Business School  - Ledarskapsutbildning på Luleå universitet.  - Utbildning inom säljteknik och marknadsföring https://www.hittamaklare.se/patrik.bergholm
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Stockholm
Kommun Stockholm
Ort Stockholm
Område Kungsholmen
Adress Kungsholms strand 111, 7tr
11233 Stockholm
Våning 7 av 7
Boarea (BOA) 87 m² (enligt Bostadsrättsföreningen)
Antal rum 3
Månadsavgift 4 264 kr/mån
Ingår i avgiften

Värme, vatten, bredband och kabel TV

Avgifts­förändringar

Det blir en mindre höjning på ca 10 % under 2023

Karta

Områdesbeskrivning

Kungsholmen

Denna bostad ligger på en lugnare adress men med direkt närhet till all tänkbar service och kommunikationer. Kungsholmens knutpunkt Fridhemsplan ligger endast ett stenkast bort, här finns bland annat Västermalmsgallerian med restauranger, T-bana, bussar och ett stort utbud av populära butiker.

I området finns härliga strandpromenader, parker och gröna oaser. Direkt nedanför lägenheten har du Barnhusviken med sitt trivsamma båtliv, grönska, en inbjudande liten lekplats och utomhusgym ett stenkast bort. Här bor du även med närhet till både Kronobergsparken samt Vasaparken på andra sidan Barnhusviken. I området finns flertalet förskolor, skolor, mysiga caféer, gym och den populära restaurangen AG ligger alldeles runt hörnet.

Kommunikationer

Närmsta busshållplats ligger ca 150 meter från porten, här passerar buss 65 som tar dig mellan Fredhäll och Skeppsholmen. På Flemminggatan trafikerar buss 1 mellan Stora Essingen och Frihamnen. Vid Fridhemsplan har du även närmsta T-bana samt flygbussarna ut mot Arlanda.