Såld

Trivsam 3:a intill strandpromenaden

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1997
 • Våning
  7 av 7
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  87 m²
 • Avgift
  4 264 kr/mån
  inkl. Värme, vatten, bredband och kabel TV

Varmt välkommen till Kungsholms Strand och områdets mest trivsamma kvarter! Högst upp i huset finner du denna pärla med en genomgående hög standard, sjöglimt ut över Barnhusviken och balkong med morgonsol. Stora spröjsade fönsterpartier skapar en perfekt mix mellan charm och den trendiga interiören. Öppen social planlösning mellan vardagsrum och köket utrustat med köksö, integrerade vitvaror och en härlig bistrokänsla. Stilfullt helkaklat badrum med bl.a vägghängd wc & tvättpelare för extra bekvämlighet. 2 stora sovrum varav det ena med angränsande walk in closet och det andra med dubbeldörrar i glas som vetter ut mot balkongen. Här finns goda förvaringsmöjligheter och en härlig harmoni för den som söker pricken över i:et i sin kommande bostad!

Äkta BRF med stabil ekonomi och flera gemensamhetsanläggningar så som bastu och garage. Föreningen har fortsatt 4 hyresrätter samt råvinden ovanför lägenheten kvar, (dolt tillgång). Här bor du mitt i en oas av grönska och Barnhusviken alldeles inpå knuten, utanför porten har du en vacker strandpromenad som sträcker sig runt hela Kungsholmen. Lekparker, utegym, mysiga caféer och restauranger ligger endast ett stenkast bort. Ca 150m från bostaden har du närmsta bussförbindelse, ytterligare några hundra meter bort har du Västermalmsgallerian med ett brett utbud av butiker, kommunikationer och all tänkbar service. På denna adress bor du med närhet till allt som tänkas kan behövas för en trivsam och okomplicerad vardag. Varmt välkommen på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Patrik Bergholm

Registrerad fastighetsmäklare
Patrik Bergholm
4,9 / 5 247 omdömen från Hittamäklare
Med lång erfarenhet inom försäljning då jag utbildat över 200 säljare inom säljteknik vet jag vad som krävs för att kunna sälja din bostad till bästa möjliga pris. Jag har en enorm drivkraft, är tävlingsinriktad och mycket engagerad. Vårt unika marknadsföringspaket gör att alla som kan vara intresserade av din bostad får information om att den är till salu. Det ger fler kunder och oftast ett mycket högre slutpris än vid normal exponering. Be gärna om en skräddarsydd marknadsföringsplan för din bostad så inser du varför vi når flest potentiella köpare.  Kort CV  - Reg. mäklare av Fastighetsmäklarinspektionen  - Ansvarsförsäkring  - Styrelsemedlem i Fastighetsmäklarförbundet NÖ- dec 2017  - 2 års Fastighetsmäklarutbildning i Gävle  - Projektledarutbildning på IHM Business School  - Ledarskapsutbildning på Luleå universitet.  - Utbildning inom säljteknik och marknadsföring https://www.hittamaklare.se/patrik.bergholm
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Stockholm
Kommun Stockholm
Ort Stockholm
Område Kungsholmen
Adress Kungsholms strand 111, 7tr
11233 Stockholm
Våning 7 av 7
Boarea (BOA) 87 m² (enligt Bostadsrättsföreningen)
Antal rum 3
Månadsavgift 4 264 kr/mån
Ingår i avgiften

Värme, vatten, bredband och kabel TV

Avgifts­förändringar

Det blir en mindre höjning på ca 10 % under 2023

Karta

Områdesbeskrivning

Kungsholmen

Denna bostad ligger på en lugnare adress men med direkt närhet till all tänkbar service och kommunikationer. Kungsholmens knutpunkt Fridhemsplan ligger endast ett stenkast bort, här finns bland annat Västermalmsgallerian med restauranger, T-bana, bussar och ett stort utbud av populära butiker.

I området finns härliga strandpromenader, parker och gröna oaser. Direkt nedanför lägenheten har du Barnhusviken med sitt trivsamma båtliv, grönska, en inbjudande liten lekplats och utomhusgym ett stenkast bort. Här bor du även med närhet till både Kronobergsparken samt Vasaparken på andra sidan Barnhusviken. I området finns flertalet förskolor, skolor, mysiga caféer, gym och den populära restaurangen AG ligger alldeles runt hörnet.

Kommunikationer

Närmsta busshållplats ligger ca 150 meter från porten, här passerar buss 65 som tar dig mellan Fredhäll och Skeppsholmen. På Flemminggatan trafikerar buss 1 mellan Stora Essingen och Frihamnen. Vid Fridhemsplan har du även närmsta T-bana samt flygbussarna ut mot Arlanda.