Såld

4:a med uthyrningsdel mitt på Södermalm!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1990
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  104 m²

ACCEPTERAT PRIS - En perfekt planerad 4:a med två ingångar och separat uthyrningsdel för den som önskar inbringa goda intäkter. Trevlig balkong i väst med härligt solläge under eftermiddag och kväll. Denna bostad är belägen mitt i Söders hjärta och har en otrolig potential att bli ett drömhem helt efter köparens eget tycke och smak. Många spröjsade fönsterpartier i västerläge ger generöst med ljusflöde till hemmets alla rum. Sociala ytor mellan kök och vardagsrum, 3 bra sovrum, 2 badrum samt möjligt pentry i uthyrningsdelen. Föreningen består utav 106 lägenheter, 4 hyreslokaler samt många gemensamhetslokaler såsom flera cykel- och barnvagnsrum, tvättstugor, övernattningslägenhet samt bastu. Bostaden är belägen i söders kanske mest attraktiva kvarter med direkt närhet till restauranger, shopping, konditori och caféer. Skolor och dagis finns runt knuten samt närhet till Mariaberget, Mariatorget, Skinnarviksbergets gemytliga kvarter och Tantolundens härliga grönområde. Ett stenkast bort passerar busslinjer i alla riktningar samt pendeltåg vid Stockholm Södra endast ett par meter från porten.

Det är dessutom bara ca 5 minuters promenad ner till strandpromenaden längs Årstaviken som är en av Stockholms vackraste strandpromenader - perfekt för en joggingtur längs vattnet. Fina badplatser hittar du vid Eriksdalsbadet och Tantostrandbad. För den sportige så finns hela friluftsområdet vid Zinkensdamm. Dessa kvarter visar upp det bästa Söder har att erbjuda!

Lägenheten har visst moderniseringbehov och bland annat behöver fläkten i köket bytas.

Slutpris 6 300 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Patrik Bergholm

Registrerad fastighetsmäklare
Patrik Bergholm
4,9 / 5 239 omdömen från Hittamäklare
Med lång erfarenhet inom försäljning då jag utbildat över 200 säljare inom säljteknik vet jag vad som krävs för att kunna sälja din bostad till bästa möjliga pris. Jag har en enorm drivkraft, är tävlingsinriktad och mycket engagerad. Vårt unika marknadsföringspaket gör att alla som kan vara intresserade av din bostad får information om att den är till salu. Det ger fler kunder och oftast ett mycket högre slutpris än vid normal exponering. Be gärna om en skräddarsydd marknadsföringsplan för din bostad så inser du varför vi når flest potentiella köpare.  Kort CV  - Reg. mäklare av Fastighetsmäklarinspektionen  - Ansvarsförsäkring  - Styrelsemedlem i Fastighetsmäklarförbundet NÖ- dec 2017  - 2 års Fastighetsmäklarutbildning i Gävle  - Projektledarutbildning på IHM Business School  - Ledarskapsutbildning på Luleå universitet.  - Utbildning inom säljteknik och marknadsföring https://www.hittamaklare.se/patrik.bergholm
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

 • Alternativ planlösning

  Alternativ planlösning

Fakta

Generell information

Län Stockholm
Kommun Stockholm
Ort Stockholm
Område Södermalm
Adress Fatburs kvarngata 7, 2tr
11864 Stockholm
Slutpris 6 300 000 kr
Kontraktsdatum 2023-09-13
Boarea (BOA) 104 m²
Antal rum 4 (varav 3 sovrum)

Karta