Såld

Tomtegränd 1

  • Boendeform
    Lantbruk
  • Upplåtelseform
    Friköpt

Nu saluförs ett helt kvarter på Tomtegränd bestående av 4 fastigheter med 10 separata enheter. Bostäderna har en genomgående sekelskiftescharm med högt i tak, vackra snickerier och fint bevarade pepparkaksgolv. Samtliga lägenheter rymmer stämningsfulla eldstäder som håller nere både uppvärmningkostnad samt tillför en extra myskänsla under de kalla vintermånaderna. Flertalet balkonger i perfekt sydvästläge med många härliga soltimmar och utsikt ut över Tomtelandet. Välgräddade fasader med tidstypiska detaljer från 1800-talets slut. Flexibelt tillträde.
Arkitekt Anna-Karin Karlsson. Högsta bud går oavkortat till hjälporganisationen UNHCR och dess arbete för att hjälpa människor på flykt.

Krig och katastrofer splittrar familjer och liv slås i spillror. UNHCR, FN:s flyktingorgan, har världens uppdrag att skydda flyktingar.

Budgivningen avslutas den 30 December.
För att lägga bud, kontakta ansvarig mäklare Patrik Bergholm 073-683 78 26.

Mäklare

Ansvarig mäklare Patrik Bergholm

Registrerad fastighetsmäklare
Patrik Bergholm
4,9 / 5 247 omdömen från Hittamäklare
Med lång erfarenhet inom försäljning då jag utbildat över 200 säljare inom säljteknik vet jag vad som krävs för att kunna sälja din bostad till bästa möjliga pris. Jag har en enorm drivkraft, är tävlingsinriktad och mycket engagerad. Vårt unika marknadsföringspaket gör att alla som kan vara intresserade av din bostad får information om att den är till salu. Det ger fler kunder och oftast ett mycket högre slutpris än vid normal exponering. Be gärna om en skräddarsydd marknadsföringsplan för din bostad så inser du varför vi når flest potentiella köpare.  Kort CV  - Reg. mäklare av Fastighetsmäklarinspektionen  - Ansvarsförsäkring  - Styrelsemedlem i Fastighetsmäklarförbundet NÖ- dec 2017  - 2 års Fastighetsmäklarutbildning i Gävle  - Projektledarutbildning på IHM Business School  - Ledarskapsutbildning på Luleå universitet.  - Utbildning inom säljteknik och marknadsföring https://www.hittamaklare.se/patrik.bergholm
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Tomtelandet
Adress Tomtegränd 1
Tomtelandet

Karta