Såld

Stor tomt med generös byggrätt.

  • Boendeform
    Tomt
  • Tomtareal/mark
    1 195 m²

Här ges nu möjligheten att bygga ditt nya drömhus! Stor tomt på nästan 1200 kvm med generös byggrätt som möjliggör byggnationen om 200 kvm byggnadsarea. Med andra ord ett unikt tillfälle att bygga för den stora familjen! Se bifogad detaljplan.

Minsta godkända avstånd mellan fastighet och tomtgräns mot gata är 6 meter och mot grannfastighet är kravet på minsta avstånd 4,5 meter. Högsta tillåtna bygghöjd är 7 meter. Uthus får sammantaget vara max 50 kvm enligt bifogad detaljplan. Kommunalt vatten och avlopp finns på fastigheten. Idag står ett mindre hus på 25 kvm på tomten som är i i sämre skick.

Här på Ljungvägen bor du i ett lugnt och trivsamt villaområde i stadsdelen Helenelund. Med närhet till natur, goda kommunikationer, butiker och flertalet skolor och förskolor blir detta en utmärkt plats att bo på. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för frågor!

Mäklare

Ansvarig mäklare Patrik Bergholm

Registrerad fastighetsmäklare
Patrik Bergholm
4,9 / 5 246 omdömen från Hittamäklare
Med lång erfarenhet inom försäljning då jag utbildat över 200 säljare inom säljteknik vet jag vad som krävs för att kunna sälja din bostad till bästa möjliga pris. Jag har en enorm drivkraft, är tävlingsinriktad och mycket engagerad. Vårt unika marknadsföringspaket gör att alla som kan vara intresserade av din bostad får information om att den är till salu. Det ger fler kunder och oftast ett mycket högre slutpris än vid normal exponering. Be gärna om en skräddarsydd marknadsföringsplan för din bostad så inser du varför vi når flest potentiella köpare.  Kort CV  - Reg. mäklare av Fastighetsmäklarinspektionen  - Ansvarsförsäkring  - Styrelsemedlem i Fastighetsmäklarförbundet NÖ- dec 2017  - 2 års Fastighetsmäklarutbildning i Gävle  - Projektledarutbildning på IHM Business School  - Ledarskapsutbildning på Luleå universitet.  - Utbildning inom säljteknik och marknadsföring https://www.hittamaklare.se/patrik.bergholm
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Ort Sollentuna
Adress Ljungvägen 5A
191 41 Sollentuna
Tomtareal/mark 1195 m²

Karta