Välkommen till ERA Ariston Real Estate – vi är specialister på fastighetsaffärer med fokus på bostäder i Sverige och den internationella marknaden.

ERA Ariston Real Estate är en modern fastighetsbyrå som erbjuder kompletta fastighetstjänster. Förutom värdering, köp och försäljning har vi även en egen fastighetsjurist och en fastighetsekonom som kan ge kvalificerad rådgivning.

Vi är ett dynamiskt team som vägleder dig genom hela försäljningsprocessen, med god lokalkännedom och personlig service. Något som i sin tur gör att du gärna återkommer vid nästa fastighetsaffär och rekommenderar dina vänner och bekanta att prata med oss.

Kontoret ligger på Hornsbergs Strand i den nya och snabbt växande stadsdelen Lindhagen. Många av objekten vi får in ligger också här, men inte alla nödvändigtvis. Flera av objekten finns till och med utomlands. Vi har till exempel gott om internationella kontakter som vi sköter fastighetsaffärerna åt.

Vi är en kunnig och säker fastighetsbyrå som du tryggt kan lämna över din fastighetsaffär till och vår förhoppning är att vi ska bli ditt självklara val i nästa fastighetsaffär.

Kontakta oss

ERA Ariston Real Estate

Hornsbergs Strand 27 C

112 17 Stockholm

Våra medarbetare

Visa på karta