Vi ser saker andra inte ser.

Att sälja en bostad är inte svårt. Det är en konst. Och som i alla konstarter behövs grundläggande kunskap, men även fritt tänkande och förmågan att se olika människors behov och beteenden. Någon som kan processen utantill, och därför kan improvisera. Någon som med tålamod och trygghet kan luta sig mot Kunskap, Kontakter, Ambitioner och Omsorg. Någon som gör det svåra enkelt. Som pratar med, inte till. Som vågar vara den riktiga expert du söker men sällan finner.

Vi ger inte mycket för fabriksmässig försäljning av bostäder. För vi är människor, inte maskiner. Vårt varumärke bygger på ett ansvar för den viktigaste affären i de flesta människors liv. Vårt jobb är att överträffa våra kunders förväntningar. Med fokus på bostadsaffären är vi dirigenter i den affärsprocess som involverar marknadsföring, finansiering, juridik, inredning, hantverk med mera.

Vi känner storstadens regler. Vi ser mönster. Och vet när vi ska bryta dem. Det är så exceptionella resultat skapas. Tillsammans med exceptionella kunder.

Talanger träffar mål som ingen annan kan träffa. Genier träffar mål som ingen annan kan se. Vi inte bara ser saker som ingen annan ser. Vi gör dessutom saker som ingen annan gör.
Du kommer att förstå vad vi menar när vi säljer din bostad.
 
Välkommen till ERA Mats Holmgren Fastighetsbyrå.

Veta mer? Gratis värdering? Maila oss.

Vet du vad din bostad är värd just nu?

Bostadspriser är en färskvara. Vi kan hjälpa dig med en gratis värdering så det inte blir några tråkiga överraskningar när det väl är dags att flytta.

Jag vill få en gratis värdering!

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Visa på karta