Såld

Välskött hyresfastighet

  • Boendeform
    Kommersiell
  • Upplåtelseform
    Friköpt
  • Tomtareal/mark
    1 189 m²

Mindre hyreshus med 5 lgh med gångavstånd till handels och resecentrum med en fin trädgård på baksidan att vistas i. Alla lägenheter är uthyrda. Möjlighet finns att inreda ytterligare en lägenhet på vindsplanet ca 45 kvm. Garage ca27 kvm samt förråd finns i huset med egen ingång.
Fastigheten är väl underhållen. t. ex Nya stammar till samtliga lägenheter, ny el, dränering, samt renovering av trapphus.

Mäklare

Ansvarig mäklare Gun-Britt Asplund

Fastighetsmäklare
Gun-Britt Asplund
4,4 / 5 87 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Gun-Britt Asplund och jobbar som mäklare i Sundsvall sen 2008. Jag älskar verkligen mitt jobb att få hjälpa människor att hitta sitt drömboende och att hjälpa till att hitta köpare till ditt livsverk. För mig är varje bostadsaffär unik i sig och jag anpassar affären för att den ska passa kunden så bra som möjligt. Att få komma in till människors hem är också väldigt personligt, varje hem är unikt. Ibland får man själv trevliga inredningstips och hemmet säger väldigt mycket om individen som bor där. Boka in ett förutsättningslöst möte med mig redan idag så kommer jag gärna ut och berättar mer om vad jag erbjuder för att du ska få en lyckad bostadsaffär. Välkommen att kontakta mig!
Läs mer

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Adress Säbråvägen 16
Tomtareal/mark 1189 m²

Karta