Såld

3:a med stor inglasad balkong i ett av Granlos bästa lägen!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  72 m²

Nu finns tillfälle att förvärva denna trea med fint läge med endast en halvtrappa upp. Bra planlösning med rymliga rum, stor inglasad balkong i söderläge. Det här är chansen för dig som vill skapa din drömbostad med bästa läget i huset.

I Granlo bor ni med närhet till det mesta; här finns förskolor, skola, livsmedelsbutik, vårdcentral pizzeria och fina upplysta motionsspår och plan promenad/ cykelväg hela vägen in till stan.

Vi syns på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Gun-Britt Asplund

Fastighetsmäklare
Gun-Britt Asplund
4,4 / 5 87 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Gun-Britt Asplund och jobbar som mäklare i Sundsvall sen 2008. Jag älskar verkligen mitt jobb att få hjälpa människor att hitta sitt drömboende och att hjälpa till att hitta köpare till ditt livsverk. För mig är varje bostadsaffär unik i sig och jag anpassar affären för att den ska passa kunden så bra som möjligt. Att få komma in till människors hem är också väldigt personligt, varje hem är unikt. Ibland får man själv trevliga inredningstips och hemmet säger väldigt mycket om individen som bor där. Boka in ett förutsättningslöst möte med mig redan idag så kommer jag gärna ut och berättar mer om vad jag erbjuder för att du ska få en lyckad bostadsaffär. Välkommen att kontakta mig!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Adress Högomsvägen 42
Boarea (BOA) 72 m²
Antal rum 3

Karta