Såld

Rymlig 1,5:a med centralt läge!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  1 rum
 • Boarea
  40,5 m²

Välkommen till denna mycket kvadratsmarta 1,5:a på attraktiv adress med gångavstånd till såväl stan som universitetet. Genomgående ljusa ytskikt, mörkt laminatgolv och högt i tak skapar extra rymd i bostaden.

Välgenomtänkt planlösning med ordentligt kök, rymligt vardagsrum med plats för både soffa och matgrupp, sovalkov samt klädkammare och som pricken över i:et en balkong i soligt västerläge. Här bor man bekvämt och utan direkt insyn endast en halvtrapp upp, vilket gör att denna lägenhet passar ypperligt för såväl ung som gammal!

I närområdet finns goda busskommunikationer, pizzeria, matvarubutik m.m.

Vi syns på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Isabelle Asplund

Fastighetsmäklare
Isabelle Asplund
4,8 / 5 90 omdömen från Hittamäklare
Vill du också bli en nöjd kund? Då är du välkommen att kontakta mig! Jag är redo att hjälpa dig genom en av ditt livs kanske största affär, och lovar att göra allt för att även du ska bli en av mina nöjda kunder! Jag har arbetat på ERA Bomäklarna sedan 2012 och är registrerad fastighetsmäklare med examen från Malmö Högskola.  Det roligaste med mitt jobb är att ingen dag är den andra lik! Jag får träffa och hjälpa nya människor i olika situationer genom livets alla skeden och dessutom kombinera det med mitt stora intresse för inredning och design. Det bästa med ERA och vårt koncept är att vi kan skräddarsy varje affär efter just dina önskemål! Vi ligger i framkant när det kommer till såväl annonsering som teknik och erbjuder som en av få mäklarbyråer i Sundsvall 3D-fotografering av din bostad. Tveka inte att kontakta mig, så hjälper jag dig att räta ut alla dina frågetecken kring en eventuell försäljning!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Adress Bergsgatan 85A
Boarea (BOA) 40,5 m²
Antal rum 1

Karta