Såld

Trivsam 5:a med 2 uteplatser på populära Malmövägen!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  105,5 m²

Nu kan denna trivsamma 5:a med huskänsla bli din! Bostaden är som gjord för en barnfamilj med närhet till det mesta. Genomtänkt planlösning i två plan med ljusa kulörer. Renoverat kök 2017. Badrum med tvättmaskin. 4 sovrum. Två uteplatser med sol från morgon till kväll. Goda förvaringsmöjligheter i form av klädkammare, garderober samt två uteförråd.

Det mesta som familjen kan önska sig finns närområdet; bl.a. natur, lekplatser, fotbolls/ skridskoplan, förskola, skolor, matvarubutik, Sundsvalls sjukhus och Sticksjön med sina fina promenadvägar och skidspår. Goda kommunikationer med buss.

Varmt välkommen på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Isabelle Asplund

Fastighetsmäklare
Isabelle Asplund
4,8 / 5 72 omdömen från Hittamäklare
Vill du också bli en nöjd kund? Då är du välkommen att kontakta mig! Jag är redo att hjälpa dig genom en av ditt livs kanske största affär, och lovar att göra allt för att även du ska bli en av mina nöjda kunder! Jag har arbetat på ERA Bomäklarna sedan 2012 och är registrerad fastighetsmäklare med examen från Malmö Högskola.  Det roligaste med mitt jobb är att ingen dag är den andra lik! Jag får träffa och hjälpa nya människor i olika situationer genom livets alla skeden och dessutom kombinera det med mitt stora intresse för inredning och design. Det bästa med ERA och vårt koncept är att vi kan skräddarsy varje affär efter just dina önskemål! Vi ligger i framkant när det kommer till såväl annonsering som teknik och erbjuder som en av få mäklarbyråer i Sundsvall 3D-fotografering av din bostad. Tveka inte att kontakta mig, så hjälper jag dig att räta ut alla dina frågetecken kring en eventuell försäljning!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Sundsvall
Adress Malmövägen 120
857 30 Sundsvall
Boarea (BOA) 105,5 m²
Antal rum 5

Karta