Såld

Fräsch 3:a med villakänsla i bästa gavelläge!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  81 m²

Söker du en lägenhet med villakänsla?
Då kan du sluta leta!

Denna bostad erbjuder ett eftertraktat gavelläge med hela tre (!) uteplatser och genomtänkt planlösning med två sovrum och öppna sociala ytor i kök och vardagsrum. Här finns utrymme för både barn och dig med gröna fingrar. Vill du renovera finns en reparationsfond om 3 072kr att tillgå.

På Luleåvägen bor man i en populär förening i familjevänligt område med närhet till det mesta: Här finns förskola, skola, goda bussförbindelser, fin natur och motionsspår runt Sticksjön. I Granloholm centrum finns dessutom livsmedelsbutik med postombud, frisör m.m.

Varmt välkommen på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Isabelle Asplund

Fastighetsmäklare
Isabelle Asplund
4,8 / 5 90 omdömen från Hittamäklare
Vill du också bli en nöjd kund? Då är du välkommen att kontakta mig! Jag är redo att hjälpa dig genom en av ditt livs kanske största affär, och lovar att göra allt för att även du ska bli en av mina nöjda kunder! Jag har arbetat på ERA Bomäklarna sedan 2012 och är registrerad fastighetsmäklare med examen från Malmö Högskola.  Det roligaste med mitt jobb är att ingen dag är den andra lik! Jag får träffa och hjälpa nya människor i olika situationer genom livets alla skeden och dessutom kombinera det med mitt stora intresse för inredning och design. Det bästa med ERA och vårt koncept är att vi kan skräddarsy varje affär efter just dina önskemål! Vi ligger i framkant när det kommer till såväl annonsering som teknik och erbjuder som en av få mäklarbyråer i Sundsvall 3D-fotografering av din bostad. Tveka inte att kontakta mig, så hjälper jag dig att räta ut alla dina frågetecken kring en eventuell försäljning!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Adress Luleåvägen 113
Boarea (BOA) 81 m²
Antal rum 3

Karta