Såld

Toppfräsch 4:a med villakänsla i bästa läget!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  108 m²

Vill du slippa renoveringar och bara kunna ställa in möblerna i ditt nästa boende?

Då är du välkommen hem till denna toppfräscha lägenhet med villakänsla!

Bostaden har genomgått en totalrenovering av alla ytskikt med genomgående vita väggar, ljust golv och spotlights i tak. Fullt utrustat kök. Badrummen har även de fått en uppdatering med kakel och klinker, badkar och såklart egen tvättmaskin samt torktumlare.

Denna bostad anpassar sig efter dig och din familj. I dessa två plan finns möjlighet för 2-4 sovrum, sociala ytor i vardagsrum och ett eventuellt allrum, samt uteplatser på både fram- och baksida. På baksidan finns stor gräsmatta med en porlande bäck som avgränsar mot naturen.

På Luleåvägen bor man i en populär förening i barnvänligt område. Här finns närhet till förskola, skola, goda bussförbindelser, fin natur och motionsspår runt Sticksjön. I Granloholm centrum finns dessutom livsmedelsbutik med postombud, frisör, bibliotek m.m.

Missa inte detta tillfälle!

Mäklare

Ansvarig mäklare Isabelle Asplund

Fastighetsmäklare
Isabelle Asplund
4,8 / 5 72 omdömen från Hittamäklare
Vill du också bli en nöjd kund? Då är du välkommen att kontakta mig! Jag är redo att hjälpa dig genom en av ditt livs kanske största affär, och lovar att göra allt för att även du ska bli en av mina nöjda kunder! Jag har arbetat på ERA Bomäklarna sedan 2012 och är registrerad fastighetsmäklare med examen från Malmö Högskola.  Det roligaste med mitt jobb är att ingen dag är den andra lik! Jag får träffa och hjälpa nya människor i olika situationer genom livets alla skeden och dessutom kombinera det med mitt stora intresse för inredning och design. Det bästa med ERA och vårt koncept är att vi kan skräddarsy varje affär efter just dina önskemål! Vi ligger i framkant när det kommer till såväl annonsering som teknik och erbjuder som en av få mäklarbyråer i Sundsvall 3D-fotografering av din bostad. Tveka inte att kontakta mig, så hjälper jag dig att räta ut alla dina frågetecken kring en eventuell försäljning!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Adress Luleåvägen 351
Boarea (BOA) 108 m²
Antal rum 4

Karta